2007-07-14, 10:17
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II
Cytat:
Napisane przez annabel_lee
Ja polecam panią Beatę z salonu Anny Chołoty na Żywnego. Byłam u niej na fryzurze próbnej, podłamana pierwsza próbą w innym salonie, która była kompletną porażka. I muszę powiedzieć, ze byłam naprawdę bardzo zadowolona  Jestem do niej zapisana dzisiaj na 11 i zobaczymy jak to wyjdzie. Na pewno zdam relację 
|
annabel lee, dziękuję za namiar, myślałam,żeby tam sie wybrac, ale to chyba lepiej w poniedziałek, dzisiaj będa miały ruch pewnie. mam nadzieję,że znajda dla mneimiejssce na za dwa tygdodnie, jak nie to będe jeszcze próbować. Żywnego mi pasuję bo niedaleko mieszka moja makijazystka 
Ciekawa jestem jak CI tam teraz na fotelu - jesteś piękna dziewczyną i co by nie zrobili będzie Ci ladnie 
no i życze Ci wszystkiego naj..., nawet myslalam,żeby przyjśc popatrzyć na Twój ślub, zobaczymy, moze uda mi się tak ułozyć zajęćia że sie pojawię 
Cytat:
Napisane przez ruda3d
hehehe, u mnie nie będzie oczepin - naliczyłam pięć panien, z czego jedna nie lubi takich zabaw, a druga jest troszkę starsza i nie będę jej robić przykrości...
kawalerów mniej więcej tyle samo - no i dobrze, ja też nie przepadam za takimi akcjami 
|
o, ruda, to u mnie tak samo. Ciekawa jestem czy nasz DJ sie zgodzi na taka opcję i co nam w zamian zaproponuje. Nie chcialabym żeby wszystkie wolne osoby wyszły przed północa, jak ja to zwykle robiłam A potem sobie wrqcałąm i mogłam się juz spokojnie bawic, no chyba że wszysyc mnie zaczepiali gdzie byłam jak były oczepiny...
|
|
|