2014-08-19, 18:52
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 85 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Sierpień z MegiLena :) !
Dam znać za ok godzinkę dobra? Sprawdzę i napiszę. 
---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------
Odpowiem juz teraz, bo sprawdziłam. Wiesz, wydaje mi się że mika jest w większości a może nawet we wszystkich minerałach, te które sprawdziłam u siebie (różne marki) wszędzie jest mika, co prawda w różnych stężeniach (różne miejsca w składzie) ale zawsze.
EDM rozświetlacz - jest
EDM korektor - jest
Earthnicity Minerals - na próbkach nie jest napisane, ale widzę że na moim bigu jest
Annabelle - to samo co wyżej.
Czy ta mika stanowi jakiś kłopot? Ogólnie rzecz biorąc minerały to sama natura. Ja mam wymagającą cerę a na minerałach nigdy się nie zawiodłam, stosuję je już od kilku ładnych lat.
Jeśli mika to nie kłopot to mogłabym Ci dorzucić kilka próbek różu, próbki podkładów: JPM Deeper Olivia, EDM Winged Butter, Sweet Almond i może coś tam jeszcze wyszukam. 
---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------
Jeśli Ci się przyda to mogę też odstąpić puste, nowe opakowanie na tusz, błyszczyk i pomadkę. 
Jeżeli tworzysz albo będziesz tworzyć, ew. jeśli zniszczyło Ci się stare opakowanie to te będą jak znalazł.
|
|
|