Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-19, 18:39   #880
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Cytat:
Napisane przez paulina119a Pokaż wiadomość
Futbolowa mówię Ci, genialnie się spało nawet sobie tego wcześniej nie wyobrażałam, że będzie tak bosko
Nie mogę się doczekać, aż moja dotrze! Myślałam, że już dzisiaj będzie, a tu lipa Mam nadzieję, że dotrze jutro przed południem, bo tylko wtedy TŻ będzie mógł odebrać.

Cytat:
Napisane przez ela_86 Pokaż wiadomość
to chyba nie do końca tak jest.... ale trzymam kciuki, żeby wyniki były dobre
Przynajmniej mogłam się chwilę połudzić Dzięki

Cytat:
Napisane przez happywoman Pokaż wiadomość
Nie chce Cie załamywać, ale ja się czułam wyśmienicie i wyniki glukozy do d....
Jeszcze się nie załamuję - co ma być, to będzie

Cytat:
Napisane przez Keithlyn Pokaż wiadomość
Poszłam z dobrym humorem, a wyszłam podłamana
Mojemu ginowi nie za bardzo podoba się wynik glukozy po 2 h - miałam 132 ... i powiedział że on by wolał żeby było do 120 wtf?! se myśle bo mieszcze się w normie i babka z laboru też mi powiedziała że mam spoczko wynik. Nie kumam tego gościa i nakazał się pilnować i dieta cukrzycowa i po 30 tc glukoza do powtórki
Ja bym się nie przejmowała. Chociaż to wysyłanie na drugie badanie uważam za chore...

Cytat:
Ja już spodni to nawet nie mierze , tylko leginsyyyy!!
Mnie udało się znaleźć ostatnio jedne bardzo luźne ciążowe - liczę, że na wrzesień będą w sam raz. A tak to również legginsy

Cytat:
melleczka - no i prawidłowo, ja męża też już zatrudniłam do ubierania i rozbierania sandałów, skarpetek, spodni, a nawet do golenia Bożenki bo już nie dostaje ! ale on jest chętny i pomocny
Hahah, wiadomo, że chętny

Cytat:
Napisane przez eclariss Pokaż wiadomość
ja po dzisiejszej glukozie czuję się paskudnie.. :/ zresztą nim wróciłam do domu to ją całą zwróciłam dobrze, że zaopatrzyłam się w woreczek i ruch był mały na drodze to udało mi się zjechać na bok i na awaryjnych targałam z siebie.. do teraz boli mnie głowa i nic nie umiem zjeść.ciekawe jaki będzie wynik.
Ojej, współczuję Niedobrze, że musiałaś jeszcze po tym prowadzić...
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora