2014-08-19, 18:39
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Cytat:
Napisane przez paulina119a
Futbolowa mówię Ci, genialnie się spało  nawet sobie tego wcześniej nie wyobrażałam, że będzie tak bosko 
|
  Nie mogę się doczekać, aż moja dotrze! Myślałam, że już dzisiaj będzie, a tu lipa Mam nadzieję, że dotrze jutro przed południem, bo tylko wtedy TŻ będzie mógł odebrać.
Cytat:
Napisane przez ela_86
to chyba nie do końca tak jest.... ale trzymam kciuki, żeby wyniki były dobre 
|
Przynajmniej mogłam się chwilę połudzić Dzięki 
Cytat:
Napisane przez happywoman
Nie chce Cie załamywać, ale ja się czułam wyśmienicie i wyniki glukozy do d....
|
Jeszcze się nie załamuję - co ma być, to będzie 
Cytat:
Napisane przez Keithlyn
Poszłam z dobrym humorem, a wyszłam podłamana 
Mojemu ginowi nie za bardzo podoba się wynik glukozy po 2 h - miałam 132 ... i powiedział że on by wolał żeby było do 120  wtf?! se myśle  bo mieszcze się w normie i babka z laboru też mi powiedziała że mam spoczko wynik. Nie kumam tego gościa  i nakazał się pilnować i dieta cukrzycowa  i po 30 tc glukoza do powtórki 
|
Ja bym się nie przejmowała. Chociaż to wysyłanie na drugie badanie uważam za chore...
Cytat:
Napisane przez Keithlyn
Ja już spodni to nawet nie mierze , tylko leginsyyyy!!
|
Mnie udało się znaleźć ostatnio jedne bardzo luźne ciążowe - liczę, że na wrzesień będą w sam raz. A tak to również legginsy 
Cytat:
Napisane przez Keithlyn
melleczka - no i prawidłowo, ja męża też już zatrudniłam do ubierania i rozbierania sandałów, skarpetek, spodni, a nawet do golenia Bożenki  bo już nie dostaje ! ale on jest chętny i pomocny 
|
Hahah, wiadomo, że chętny 
Cytat:
Napisane przez eclariss
ja po dzisiejszej glukozie czuję się paskudnie.. :/ zresztą nim wróciłam do domu to ją całą zwróciłam dobrze, że zaopatrzyłam się w woreczek i ruch był mały na drodze to udało mi się zjechać na bok i na awaryjnych targałam z siebie..  do teraz boli mnie głowa i nic nie umiem zjeść.ciekawe jaki będzie wynik.
|
Ojej, współczuję Niedobrze, że musiałaś jeszcze po tym prowadzić...
|
|
|