Dot.: Dla tych co czekają na oświadczyny- zniecierpliwione,zdespero wane,wyluzowane c
Cytat:
Napisane przez nieopisany pierwiastek
Szczerze powiedziawszy znam wiele dziewczyn, które po ślubie, lub troszkę później ściągają pierścionki zaręczynowe i zostają przy samej obrączce  I nigdy nie spotkałam się z tym, by były z tego powodu szykanowane. Wydaje mi się, że to indywidualna kwestia i nikt poza samą zainteresowaną nawet nie zauważa zniknięcia pierścienia.
|
Otóż to,szczerze mówiąc,ze wszystkich małżeństw w rodzinie nie wiem jak wygląda pierścionek zaręczynowy chociaż jednej z nich,bo zawsze noszą samą obrączkę.Albo i nic nie noszą.
Bez przesady,to tylko symbole. Nie żaden dowód na coś.
---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------
Cytat:
Napisane przez kiss of night
To przynajmniej świeża narzeczona była, moja przyjaciółka jest już rok po zaręczynach i dalej uskutecznia chwalenie się tym faktem. No i o jej chłopaku nie można powiedzieć po prostu 'chłopak', bo to przecież NARZECZONY.
Grill.  
|
Kolejna rzecz - co to za różnica?
Ja mam zamiar mówić "chłopak" do ślubu,narzeczony jest za długie i zbyt pompatyczne. I tak nikt na to uwagi nie zwraca.No chyba że do księdza na wizycie przedślubnej.
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
Edytowane przez lolusl
Czas edycji: 2014-08-19 o 18:54
|