Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-19, 20:02   #882
Keithlyn
Zadomowienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Zachciało mi się naleśników z twarożkiem i dżemikiem ...i smaże te naleśniory i końca nie widać
Cytat:
Napisane przez eclariss Pokaż wiadomość
ja po dzisiejszej glukozie czuję się paskudnie.. :/ zresztą nim wróciłam do domu to ją całą zwróciłam dobrze, że zaopatrzyłam się w woreczek i ruch był mały na drodze to udało mi się zjechać na bok i na awaryjnych targałam z siebie.. do teraz boli mnie głowa i nic nie umiem zjeść.ciekawe jaki będzie wynik.

Cytat:
Napisane przez alekaz1 Pokaż wiadomość
ale fajne przeceny w tesco
Pierwsze żółte body za 7.50 a reszta po 3.60
Cytat:
Napisane przez LolaMontez Pokaż wiadomość

Aha byłam dziś w Ikei (nie cierpię tego sklepu ) i przy okazji zetknęłam na kołderki dla dzieci tam to w ogóle jakis kosmos z wymiarami, 125x110 cm to dopiero jest problem z dopasowaniem pościeli
Bo oni specjalnie takie robią żeby tylko ich pościel dokupić bo inna nie pasuje ... tak samo z pościelą zwykłą, co z tego że fajną mają pościel jak musisz kupić ich poduszki i kołderkę bo inne nie pasują

Alekaz- kusisz tymi przecenami

Któraś tutaj na wątku pisała o karniszu białym do pokoju, że nie mogła znaleźć. Na allegro jest, dziś TŻ zamówił zobaczymy jaki przyjdzie

A widziałam w klubie zdjecia, same lasencje mamy na wątku

Keithlyn jest offline Zgłoś do moderatora