Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Schudnij z Jillian Michaels - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-19, 20:03   #904
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Dot.: Schudnij z Jillian Michaels - część IV

Cytat:
Napisane przez blueblue now Pokaż wiadomość

Jestem z siebie mega dumna!!! Był Banish, był!!! Wyglądam teraz jak potwór, ale czuje się rewelacyjnie

Dawno takiej walki wewnętrznej nie przeżyłam
Jak Chandler z serialu Przyjaciele, gdy miał iść się żenić z Monicą - małymi kroczkami
u mnie to było tak:
1. Załóż spodenki treningowe, nic wielkiego, nic strasznego, tylko załóż spodenki.
3. Buty, masz tylko założyć buty.
2. Nalej sobie wody, nic strasznego.
3. Włącz Banisha, tylko włącz.
4. Rób to co dziewczyny na filmie - tylko to jedno ćwiczenie, tylko to, nie myśl, ok, rób tego squota, ok. biegnij, tylko biegnij, nie myśl...

a jak już dotrwałam do części po ćwiczeniach na macie jakoś poszło, bo jeszcze jedna rundka, i jeszcze, a później już tak szkoda zrezygnować przed końcem (no i Jill tego nie lubi )

A do tych ćwiczeń, o których pisze Corii na razie nawet nie próbuję się przymierzać
Gratki
I teraz jest mi głupio, bo Ciebie nagnałam a sama mam dziś dzień paszteta , nie ćwiczyłam, dostałam @, bolą mnie trochę plecy (to od wyrywania ziela przy mega niewygodnej grządce w kwiatkami wg własnego pomysłu, coś kliknęło i przy schylaniu trochę pobolewa), nie umalowałam się nawet, mam skołtunione włosy i zjadłam na dodatek kubek lodów.
Teraz poddam się dobrowolnej karze.

I am a WarriorZ

czarownica jaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując