Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dla tych co czekają na oświadczyny- zniecierpliwione,zdespero wane,wyluzowane cz.2!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-19, 19:20   #230
nieopisany pierwiastek
Raczkowanie

Dot.: Dla tych co czekają na oświadczyny- zniecierpliwione,zdespero wane,wyluzowane c

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;47770758]Ja do mojego też mówię po imieniu, w normalnej formie, natomiast moja przyjaciółka mówi do swojego i o swoim (!!) TŻ tylko formą zdrobniałą Nie ma "Dawid poszedł tam" czy "Jedziemy z Dawidem", tylko Dawidek to, Dawidek tamto Chyba jeszcze nie słyszałam, by powiedziała do niego normalnie.

[/QUOTE]
Dawiduniuniuniu! Dawidusiu! Dawidziu!
Czasem lubię zdrobnienia, ale bez przesady. Są sytuację, kiedy nawet nie wypada zdrabniać

gilmoregirl92-Super, że już możesz się pochwalić narzeczonym To musi być super uczucie! Mnie bardziej chodziło o popadanie w skrajności, zwracanie komuś uwagi, 'Jak możesz tak mówić, gasz, to nie jest mój chłopak, tylko mój narzeczony! Mamo, powiedz jej coś... '

I accept you to be no other than yourself. Loving what I know of you, trusting what I do not yet know. With respect, for your integrity and faith in your abiding love for me. In all that life may bring us I pledge my love.

Edytowane przez nieopisany pierwiastek
Czas edycji: 2014-08-19 o 19:23
nieopisany pierwiastek jest offline Zgłoś do moderatora