Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze śluby za 2lata będą z Nas najszczęśliwsze PMki świata! PM 2016 część XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-20, 06:33   #1261
Promyk03
Zakorzenienie

Dot.: Nasze śluby za 2lata będą z Nas najszczęśliwsze PMki świata! PM 2016 część XV

Cytat:
Napisane przez Sorbik Pokaż wiadomość
Wszem i wobec wiadomo, że się tego spodziewałam ;p chociaż nie powiem... Byłam przekonana, że po tak bieganym dniu jak dziś TŻ już tego nie zrobi Poszliśmy do kawiarni na lody, bo już byłam tak padnięta, że myślałam, iż zejdę z tego świata. Skonsumowałam olbrzymią porcję lodów i TŻ, że musi jeszcze skoczyć do siebie po kilka rzeczy i jedziemy do domu odpoczywać. Miałam zostać w aucie, ale TŻ ciągnął mnie żebym się przywitała, no to poszłam i poleciałam do niego do pokoju, bo tam zawsze jego kot leży ;p po molestować chciałam. TŻ się trochę zdenerwował :P no bo tam czekały kwiatki dla mnie... Uch. ;D trochę mu popsułam niespodziankę ale szybko wbiegł do pokoju, wydukał "Czy zostaniesz moją żoną?" oczywiście się poryczałam ;p powiedziałam, że Tak ;p co było oczywiste ;D po czym dostałam pierścień mocy który okazał się co do milimetra idealnie dopasowany dla TŻ a teraz sobie leżakujemy, bo chcieliśmy gdzieś wyjsć jeszcze ale pogoda nas nie lubi. Świętować będziemy jutro, bo robimy grilla

gratuluję pierścionek śliczny

hejka witam się z rana i zaraz uciekam do pracy
miłego dzionka

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora