Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-20, 06:11   #908
edzka1104
Zakorzenienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Cytat:
Napisane przez alekaz1 Pokaż wiadomość
ale fajne przeceny w tesco
Pierwsze żółte body za 7.50 a reszta po 3.60
Super

Cytat:
Napisane przez LolaMontez Pokaż wiadomość
Alekaz ale fajne bodziaki ze ja jakoś nie mogę trafić na te promocje w tesco...

Czyli większość z Was jak już ma kołderke to 120x90 cm ja kupie z poduszeczkę ale póki co nie bede jej używać

Takie jeszcze pytanie do sie daje do gondoli? Bo chyba nie na samym materiale? Jakieś prześcieradło czy kocyk dajecie? Czy może jednak nic?

Aha byłam dziś w Ikei (nie cierpię tego sklepu ) i przy okazji zetknęłam na kołderki dla dzieci tam to w ogóle jakis kosmos z wymiarami, 125x110 cm to dopiero jest problem z dopasowaniem pościeli
Ja nie kupuje na razie ani kolderki ani poduszki. Na pewno do roku na plasko bedzie spal, ewentualnie pod materac cos podloze. A w gondoli to albo pielucha flanelowa albo kocyk.

Eclaris wspolczuje zlego samopoczucia po glukozie.
Gratuluje udanych wizyt.
Ja tez mialam wczoraj. Wszystko ok. Za 3 tygodnie kolejna i bedzie to usg szczegółowe.
Ja dzisiaj zaczynam III trymestr.

Wczoraj spotkalam sie z kolezanka i jej prawie 5 miesiecznym synkiem. Jest suuper. W ogole sie nie bal i caly czas sie usmiechal. Jedynie to nie chce lezec w wozku tylko na rekach no i podobno zasypia i spi tylko przy cycku.
Dostalam od niej porcje ciuszkow i teraz juz mam chyba wszystko i musze sie wstrzymac z kupowaniem. Jeszcze w ppniedzialek bylam w pepco i troche kupilam i boje sie ze nie bede miala gdzie tego trzymac. Teraz czas na reszte wyprawki.

Powodzenia na ewentualnych wizytach.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Hubert 23.11.2014
Laura 05.05.2018
edzka1104 jest offline Zgłoś do moderatora