2014-08-20, 06:31
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Cytat:
Napisane przez Frau Gizela
Kurde, znowu mi nie zacytowało :-/
Po wizycie ok, Młoda pięknie rośnie, ma już 1100 g. Szyjka zamknięta nie skraca się ani nic, za to mam żylaka na bożence. Póki co nie boli ale trochę się najadlam strachu myśląc że to jakas zmiana nowotworowa :-/
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Super, że wszystko ok z małą i szyjką, bo to ważne Żylak się pewnie jakoś wchłonie, więc się nie martw.
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa
Witam się jak ta córka marnotrawna po kilku dniach nieobecności. Malowaliśmy mieszkanie i mąż mnie wywiózł do rodziców żebym nie spała w śmierdzącym farbą pokoju. Podczytywałam was trochę na telefonie ale i tak mam strasznie dużo do nadrobienia.
Sweet super te wzory na ścianie
Byłam wczoraj na wizycie. Glukoza, toxo super. Morgologia nadal w normie. Lekarz pytał o ruchy to mówię, że czuję nadal bardzo nisko. Stwierdził, że zaintrygowałam go i odpalił na chwilę usg. Okazało się, że mała nadal siedzi głową do góry a nogi radośnie trzyma sobie na moim pęcherzu. Pośmiałam się, że jak biegłam w nocy do łazienki to właśnie o to ją podejrzewałam. Jednak matka to i bez usg wie jak dziecko ułożone
Zrobiłam dziś sobie spacer po sklepach. Wybrałam fotelik (cybex aton q). Za to mam totalny mętlik w temacie wózka bo w każdym sklepie polecali co innego. W grze są Jedo Fyn, Maxi cosi mura, Bebetto Luca, Baby Design Lupo Comfort, Emmaljunga Nitro City. Za dużo tych wózków i głupieję.
Przyszła mi przesyłka z gemini. Wszystko super więc zadowolona jestem. U mnie w gratisach próbka krochmalu i tabletek dla kobiet w ciąży. Pewnie jeszcze 1 zamówienie u nich zrobię bo jeszcze nie wszystko mam. No ale poczekam do SR to może będę bardziej zorientowana co kupować.
Spadam spać więc wybaczcie ale nadrabiać będę jutro.
|
Same dobre wiadomości Z tymi wózkami to każda ma problem, bo naprawdę nie ma wózka idealnego i trudno się zdecydować.
Cytat:
Napisane przez edzka1104
Super
Ja nie kupuje na razie ani kolderki ani poduszki. Na pewno do roku na plasko bedzie spal, ewentualnie pod materac cos podloze. A w gondoli to albo pielucha flanelowa albo kocyk.
Eclaris wspolczuje zlego samopoczucia po glukozie.
Gratuluje udanych wizyt.
Ja tez mialam wczoraj. Wszystko ok. Za 3 tygodnie kolejna i bedzie to usg szczegółowe.
Ja dzisiaj zaczynam III trymestr.
Wczoraj spotkalam sie z kolezanka i jej prawie 5 miesiecznym synkiem. Jest suuper. W ogole sie nie bal i caly czas sie usmiechal. Jedynie to nie chce lezec w wozku tylko na rekach no i podobno zasypia i spi tylko przy cycku.
Dostalam od niej porcje ciuszkow i teraz juz mam chyba wszystko i musze sie wstrzymac z kupowaniem. Jeszcze w ppniedzialek bylam w pepco i troche kupilam i boje sie ze nie bede miala gdzie tego trzymac. Teraz czas na reszte wyprawki.
Powodzenia na ewentualnych wizytach.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Dobrze, że wszystko ok i gratulacje III trymestru Jeszcze chwila i będziemy miały swoje maluszki przy sobie
|
|