Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Determinacja i wspólna motywacja - odchudzanie, efekt jojo, powrót do diety
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-20, 08:02   #64
malenka2504
Raczkowanie

Smile Dot.: Determinacja i wspólna motywacja - odchudzanie, efekt jojo, powrót do diety

Cytat:
Napisane przez wiecznieGruba Pokaż wiadomość
Przyłączyć się możesz jak najbardziej, ale... czy Ty masz jeszcze z czego chudnąć?
Czytając opis zastanawiałam się czy nadwaga jest faktyczna czy wyimaginowana? (bez obrazy)

Przylacze sie chetnie, bo widze ze watek mega aktywny - puki co
A to plus przy walce z kg lub cm i przy zdrowymodzywianiu sie czlowiek lepiej pilnuje
Chociaz po calym dniu nieobecnosci ze wzgledu na prace to pewnie nie bede mogla nadrobic spamu

Powiem tak: mam z czego chudnac, choc juz nie tak duzo bo kilka kg chyba max zebym nie wygladala jak same kosci
W podpisie widac moja wage obecna
Dla osob ktore korzystaja z tel napisze jeszcze raz:
Wzrost: 160cm. Waga startowa ok 62kg --> waga obecna 58,1kg ---> waga docelowa puki co 54kg,
a pozniej zobacze

I zaznaczam ze nigdy nie uwazalam ani nie twierdzilam ze mam nadwage, bo nie mam i nie mialam, ale od dlugiego czasu zmieniam zle nawyki zywieniowe (naprawde staram sie) na zdrowe i staram sie byc aktywna fizycznie.

U mnie w domu rodzinnym sie zbyt zdrowo nie je...owszem byly owoce warzywa, ale po 3 posilki dzienie, podjadanie przy kazdej okazji, slodkie i slone w zasiegu reki od dziecka, mama lubi kuchnie tradycyjna (niestety po ostatnim dziecku jak przytyla to do dzis kg zostaly przez to niezbyt zdrowe odzywianie ) ziemniaczki z omasta, zasmazki, smazone, slodkie dania typu twrog na slodko lub makaron z jablkami, marchewka na slodko itp. itd. ... duzo by wyieniac.

W kazdym razie ja tak nie chce.
Dbam o siebie, chce dobrze wygladac, lubie zwracac na siebie uwage lubie jak sie czasem ktos za mna oglada na ulicy z aprobata , ale robie to przede wszystkim dla siebie, chce sie dobrze czuc w swojej skorze, i w swoim seksownym i wyrzezbionym cialku Zawsze marzylam, zeby miec nie tylko zgrabne, ale wyrzezbione cialo z plaskim, umiesnionym brzuszkiem i ladnie zaokraglona, zgrabna pupcia

Robie to tez ze wzgledu na TZ-ta Chce mu sie podobac jeszcze bardziej, zeby swiata poza mna nie widzial Charakterek mu sie chyba w wiekszosci podoba (choc poniekad czasami go wku.rviam), ale jak sie poznalismy to wazylam mniej, wiec chce zejsc z wagi pare kg zebym wygladala tak, albo nawet lepiej niz jak sie poznalismy

Wszystkie damy rade! widze ze macie duzo zapalu i pozytywnej energii do walki

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

Witam wszystkie dziewczyny
Ja juz po owsiance
24.08---> 57,8kg
29.08---> 57,5kg

5.09--->58,4kg
malenka2504 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując