Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-20, 07:46   #1519
kordelka85
BAN stały

Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV

Cytat:
Napisane przez Czarnulka7891 Pokaż wiadomość
A ja już myślałam, że franka taka odważna jesteś, że do moda się rzucasz z każdym Twoim zdaniem otwierałam coraz szerzej usta i oczy ze zdziwienia

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ----------

A przy wieku leżałam ze śmiechu [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ----------

Właśnie mi Tz oznajmił, że jutro idziemy zapisać się na prawo jazdy
Przy czym mił zaznaczył, że dobrze by było zdać za pierwszym razem, bo kolejne podejście kosztuje 300euro
Także ten ..pocieszył mnie. I już mam pełne gacie ze strachu on to ma dobrze, bo jeździć potrafi (tylko stracił za pkt w PL) a ja? dobrze by było gdyby nikt mi w paradę nie wszedł gdy już usiade za kółkiem bo może to się skończyć conajmniej zawałem serca
To kiedy zaczynasz?Bo ja chodze od jakiegos czasu, ale na razie teoria.Jest 14 godz, ale tylko2 w tygodniu wiec sie wlecze.

Ponoc prawko w Niemczech to luzik, ludzie wPL zdaja po 7-8 razy i nie moga zdac, a tutak za drugim maks.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora