Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-20, 06:55   #911
justynaw1982
Zadomowienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Witqm się z rana u mnie pochmurno i chłodnawo...ale ja uwielbiam taka pogodę

Cytat:
Napisane przez ela_86 Pokaż wiadomość
Paulina a ja tyle razy czytałam, że apteka wystrzałowa, ale zawsze myślałam, że chodzi Ci o Gemini.... że dziewczyny tak zachwalają, to tak ją nazywasz wystrzałowa

dziś chyba przedobrzyłam... albo odzwyczaiłam się.... przez ponad 2 tyg mialam tż, u teściów "pełna chata", więc Johny bawił się raz z tym, raz z tym, miałam luz... a dziś? od rana do po 17 byłam z nim sama, a to jeszcze odkurzyłam, posprzątałam, poprałam, potem jeszcze z kartonami ciuszków walczyłam.... no i mam... brzuch mnie boli i jestem wykończona....
jeszcze byliśmy u rodziców moich i mama coś zaczęła, że brzuch mam bardzo nisko, że znowu zmęczona jestem.... tak jakbym ja winna była....
masakra
dzień zaliczam do kiepskich
oby jutro było lepiej...

te ciuszki przejrzałam i naprawdę mam malutko.... przeraziło mnie to trochę.... wiedziałam, że nie mam za dużo, ale żeby aż tak mało...
także jutro w planach stworzenie sensownej listy wyprawkowej....
dzięki za przesłanie Waszych, będę jutro z nich korzystać i tworzyć
uf dobrze że ktoś jeszczze został kto nie ma jeszcze wyprawki...jak się patrzę po dziewczynach to lekko mnie to przeraża ale jakos ciężko mi się do tego zabrać :/

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Witam się jak ta córka marnotrawna po kilku dniach nieobecności. Malowaliśmy mieszkanie i mąż mnie wywiózł do rodziców żebym nie spała w śmierdzącym farbą pokoju. Podczytywałam was trochę na telefonie ale i tak mam strasznie dużo do nadrobienia.

Sweet super te wzory na ścianie

Byłam wczoraj na wizycie. Glukoza, toxo super. Morgologia nadal w normie. Lekarz pytał o ruchy to mówię, że czuję nadal bardzo nisko. Stwierdził, że zaintrygowałam go i odpalił na chwilę usg. Okazało się, że mała nadal siedzi głową do góry a nogi radośnie trzyma sobie na moim pęcherzu. Pośmiałam się, że jak biegłam w nocy do łazienki to właśnie o to ją podejrzewałam. Jednak matka to i bez usg wie jak dziecko ułożone

Zrobiłam dziś sobie spacer po sklepach. Wybrałam fotelik (cybex aton q). Za to mam totalny mętlik w temacie wózka bo w każdym sklepie polecali co innego. W grze są Jedo Fyn, Maxi cosi mura, Bebetto Luca, Baby Design Lupo Comfort, Emmaljunga Nitro City. Za dużo tych wózków i głupieję.

Przyszła mi przesyłka z gemini. Wszystko super więc zadowolona jestem. U mnie w gratisach próbka krochmalu i tabletek dla kobiet w ciąży. Pewnie jeszcze 1 zamówienie u nich zrobię bo jeszcze nie wszystko mam. No ale poczekam do SR to może będę bardziej zorientowana co kupować.

Spadam spać więc wybaczcie ale nadrabiać będę jutro.
Super że wyniki ok jednego stresa mniej ja też wybrałam fotelik...maxi cosi cabriofix chociaż jeden wybór za mną

Cytat:
Napisane przez ela_86 Pokaż wiadomość
witam się w 27 tc

seria pytań z rana...

NOSPA, niektóre z nas biorą regularnie prawda? nawet 3x1 tabl. ?
bo mój brzuch jest niezbyt zadowalający... wczoraj łyknęłam 1 tabl i było lepiej i dziś chyba też zapodam.... nie bać się??

PODKŁADY DO ŁÓŻECZKA - gdzie je można kupić stacjonarnie? Rossmann, Tesco?

za oknem słoneczko i mam nadzieję, że tak zostanie, bo wczoraj po południu to jesiennie się zrobiło, mgła i w ogóle......

Tż pojechał przed chwilą......
No mi lekarz powiedział żeby się nospy nie bać i brać jak potrzeba...na szczęście jeszcze nie musiałam

Aha a zapomniałam wam powiedzieć w zeszłym tygodniu była u mnie położna (!!!) byłam w szoku bo tak niespodziewanie i generalnie super kobietka dostałam próbki, pełno ciekawych wskazówek, posłuchaliśmy serducha małego...oczywiście trochę się buntował i całyczas uciekał ale i tak fajnie
Za to powiedziała mi o jakimś kremie czy żelu przeciwbólowym do (jak to któraś napisała) Bożenki hihihi taki przed i w trakcie samego porodu który daje się położnej ale jest baardzo drogi bo kosztuje bagatela ok 300 zł...słyszałyście coś na ten temat??
Aaa i ponawiam zapytanko o te pieluchy wielorazowe....wiecie coś ...??? :/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png
justynaw1982 jest offline Zgłoś do moderatora