Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-20, 06:58   #2406
Isabell12
Zadomowienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
Ona była na staraczkach z problemami, miała dwa razy invitro i niestety się nie powiodło, u niej chyba mąż ma większe problemy... z tego co wiem chyba będzie u nich adopcja brana pod uwagę
ja mam znajomą co ma dzieci z in vitro i jak czasami jeździła na początku do matki na wieś to każdy tak przyglądał się tym chłopczykom bo wiedzieli o co kaman - mamusia jej się tak chwaliła, że wecie a nuż może jakieś inne bo przecież poczęte z próbówki, o masakra, dzieci są cudne, oni czują się jak by pana boga za nogi złapali a ludzie na wsi są okropni, widziałam jaką jej to sprawia przykrość jak pytali głupio albo się gapili, ale teraz, mówi, jest już lepiej ludzie chyba przywykli

amelka- zdrówka
kaśka-biustonosz mega ale cały ten komplecik fany
misia wiadomo że masz obawy i masz prawo się bać a czym bliżej porodu to jeszcze bardziej nasilą sie te emeocje, ale dasz rade bo kto jak nie ty, silna babka jesteś przecież
Isabell12 jest offline Zgłoś do moderatora