2014-08-20, 07:17
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c
Dziś swoje miesięcznice obchodzą:
Elenka, Ola, Wiki, Juluś i Miłoszek, którzy kończą 11 miesięcy  
Szymuś, który kończy 10 miesięcy  
Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów 
Cytat:
Napisane przez anutka171
u nas dzis na szczescie lepiej. temperatura juz tak nie skakala.
teraz wieczorem bylo 38.7. trzy doby minely dzis po poludniu, wiec kiedy teoretycznie wysypka moglaby wyskoczyc? i tempka powinna sie juz skonczyc chyba
a zapomnialam Wam napisac, ze jak wczoraj byla pediatra to sie pytala o siniaki na nozkach Kubusia, a on je ma bo raczkuje po wszystkich przeszkodach i nie patrzy czy cos boli.
powiedziala, ze dla formalnosci wpisuje je w karte. ciekawe kiedy sie pojawi opieka
dzis w ogole maly wyczerpal limit upadkow  dwa razy mial zderzenie z uchwytami od szuflad, przez co niemalze rozcial luk brwiowy i uszkodzil sobie ucho wewnatrz, az leciala krew. raz walnal glowa w sciane i upadl twarza na plytki  nie wiem co on dzis tak szalal. wszystko sie dzialo przy mnie. chyba jestem beznadziejna matka, co nie umie upilnowac dziecka 
|
oby się wysypka dziś pojawiła, wtedy będziesz spokojna, że to była 3-dniówka
Kurczę Emilka też ma siniaczki na kolankach może będę je owijać folią bąbelkową 
Cytat:
Napisane przez ewacia85
witam 
jeden mój co widac po minie 
dwoje siostry i dwoje koleżanki z liceum/ jeden ma 4 latka -różnica z adim jakies 2 tyg a drugi ma 2,5 czyli taki jak oli mojej sis/. niestety nie mieszkają obok a jakieś 14 km dalej ale ze 3 razy do roku się spotkamy  teraz moja kolej wybrac sie do koleżanki 
a ja z bojsami zarraz mykam na pół dnia do t  wiec sobie odpoczne bo sebek nie spał od 1 do 3;30 a jak zasnał to adi obudził sie z płaczem bo miał zły sen ze ktos strzelił do mamusi 
|
biedny Adi zestresował się snem 
U mnie znowu tylko jedna pobudka Oby tak już zostało
|
|