Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-20, 07:17   #2409
ja-ika
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Dziś swoje miesięcznice obchodzą:

Elenka, Ola, Wiki, Juluś i Miłoszek, którzy kończą 11 miesięcy
Szymuś, który kończy 10 miesięcy
Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość
u nas dzis na szczescie lepiej. temperatura juz tak nie skakala.
teraz wieczorem bylo 38.7. trzy doby minely dzis po poludniu, wiec kiedy teoretycznie wysypka moglaby wyskoczyc? i tempka powinna sie juz skonczyc chyba

a zapomnialam Wam napisac, ze jak wczoraj byla pediatra to sie pytala o siniaki na nozkach Kubusia, a on je ma bo raczkuje po wszystkich przeszkodach i nie patrzy czy cos boli.
powiedziala, ze dla formalnosci wpisuje je w karte. ciekawe kiedy sie pojawi opieka

dzis w ogole maly wyczerpal limit upadkow dwa razy mial zderzenie z uchwytami od szuflad, przez co niemalze rozcial luk brwiowy i uszkodzil sobie ucho wewnatrz, az leciala krew. raz walnal glowa w sciane i upadl twarza na plytki nie wiem co on dzis tak szalal. wszystko sie dzialo przy mnie. chyba jestem beznadziejna matka, co nie umie upilnowac dziecka
oby się wysypka dziś pojawiła, wtedy będziesz spokojna, że to była 3-dniówka
Kurczę Emilka też ma siniaczki na kolankach może będę je owijać folią bąbelkową
Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
witam
jeden mój co widac po minie
dwoje siostry i dwoje koleżanki z liceum/ jeden ma 4 latka -różnica z adim jakies 2 tyg a drugi ma 2,5 czyli taki jak oli mojej sis/. niestety nie mieszkają obok a jakieś 14 km dalej ale ze 3 razy do roku się spotkamy teraz moja kolej wybrac sie do koleżanki
a ja z bojsami zarraz mykam na pół dnia do t wiec sobie odpoczne bo sebek nie spał od 1 do 3;30 a jak zasnał to adi obudził sie z płaczem bo miał zły sen ze ktos strzelił do mamusi
biedny Adi zestresował się snem

U mnie znowu tylko jedna pobudka Oby tak już zostało