Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - przedłużanie - wasze doświadczenia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-14, 11:49   #3723
Xenia
Rozeznanie

Dot.: przedłużanie - wasze doświadczenia

Cytat:
Napisane przez lina111 Pokaż wiadomość
witam. jestem zainteresowana przedłużaniem włosów. mam włosy cienkie - blond. nie wiem jaka metoda by była najlepsza. byłam do tej pory zainteresowana przedłuzaniem keratyna ale po tym co dzis przeczytałam nie wiem,czy keratyna rzeczywiście niszczy włosy po zdjęciu? bo podobno tak niszczy jak prostownica..
Mi keratyna wlosow nie zniszczyla , szczerze moge o tym powiedziec.Tez mam cienkie ale ciemne.
Przy jej zdejmowaniu wypadlo mi duzo wlosow , z mojego powodu , a raczej tego , ze nie dbalam o pasemka tak jak nalezy. Nie rozdzielalam ich palcami , nie robilam ciecia oczyszczajacego zgrzew z wlosow , ktore wypadly i niechlujnie wisialy , te sie zrastaly i w koncu zdredowaly. Tak wiec podczas rozczesywania stracilam duzo wlosow. Tego mozna uniknac , jesli sie dba.
Z metody keratynowej bylam bardzo zadowolona i mozna powiedziec , ze jest bardzo trwala .Trzeba tylko wybrac osobe , ktora jest polecana przez inne klientki . Najgorzej sie oddac w rece samouka , bo wtedy dopiero zobaczysz ile ta metoda moze przyniesc zmartwien ( zsuwanie sie pasemek, wypadanie, wyczesywanie ...)
To tyle jesli chodzi o sama metode keratynowa, ktora ja mialam .Inne metody niech Ci inni opisza.
Xenia jest offline Zgłoś do moderatora