Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-20, 07:27   #921
Justana1984
Rozeznanie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

cześć lasencje!

Cytat:
Napisane przez paulina119a Pokaż wiadomość
Sweet dziekuję Kochana jest. Uratowaliśmy jej życie. Jej i jej braciszkowi. Sąsiadka dokarmiała bezdomne koty mieszkające w pustostanie. Wiedzieliśmy, że jedna z kotek urodziła małe. Sąsiadka zaniepokoiła się, gdy przez kilka kolejnych dni kocia mama się jej nie pokazała (maleństwa nigdy nie wychodziły z pustostanu bo były bardzo młode). Gdy ta sasiadka weszła do tego budynku okazało się że siedzą dwa małe szkraby... nad ciałem matki. Jakiś zwierz ją zagryzł
Wzięła te maluszki do domu. Ale miała już swojego kocura i ten nie akceptował ich. Musiała im znaleźć dom.
My je wzięliśmy... tzn dziewczynkę my a chłopca teściowe. Oba są takie kochance ze szok Początkowo było ciężko, bo nie były samodzielne. Ani same nie jadły, ani nawet nie umiały się załatwić. Miały niespełna 4 tygodnie. Więc tak na prawdę to czekała je pewna śmierć bez mamy.
Nasza Buba bardziej zachowuje się jak pies a nie kot... np. aportuje papierki po cukierkach

Powiem Ci, że początkowo łapała je, bawiła się nimi aż zamęczyła i zostawiała. Potem mąz chodził i sprzatał. Tak samo było z wróbelkami. Lecz teraz ma fazę, że wpada z taką żywą do domu, kładzie człowiekowi pod nogami i dopomina się pogłaskania
Oj oby mi kuny nie przytargała z tej miłości bo aż tak dużego słoika nie mam [COLOR="Silver"]
hihi ale czadowa;p

Cytat:
Napisane przez ela_86 Pokaż wiadomość
witam się w 27 tc

seria pytań z rana...

NOSPA, niektóre z nas biorą regularnie prawda? nawet 3x1 tabl. ?
bo mój brzuch jest niezbyt zadowalający... wczoraj łyknęłam 1 tabl i było lepiej i dziś chyba też zapodam.... nie bać się??

Tż pojechał przed chwilą......
trzymaj się i nie bucz jak pojechał to i wróci!
ja tez dziś juz 27 tydzień i 1 dzień mam, czyli to juz 3 "semestr"????? olaboga
ja póki co żadnych nosp nie brałam, jedynie tarczycowe tabsy ale od tygodnia nie biorę nic

nie wyspałam się dzisiaj potwornie;/a tu 8 h w pracy mnie czeka ble;p
Lilianna 27.11.2014 r.
Mój fotoblog http://koch-ana.blogspot.com/
Justana1984 jest offline Zgłoś do moderatora