2014-08-20, 07:37
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c
Cytat:
Napisane przez ladanseuse14
A Julce wyszedł właśnie 7-my ząb.
Czy robiła któraś kiedyś torty z masą cukrową? Potrzebuję rady 
|
za zębulka,
ja zrobiłam już trochę tych tortów a masą cukrową to ozdabiałam, a i polecam ci do robienia ozdób czekoladę plastyczną, jest po prostu mega, można zabarwiać na różne kolory i naprawdę fajnie się z niej "lepi"
ja też będę robiła sama tort na roczek i do dekoracji na pewno wykorzystam i masę cukrową i czekoladę plastyczną
Cytat:
Napisane przez passion80
W ogóle to gdzie dziewczyny si ę podziały. Np Papuga, Karolson, Ta śpią itp? Czy życie się w k toczy?
Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------
Tassia
Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
|
i czarna i tacherka przepadły
---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------
Cytat:
Napisane przez doughnut_agg
dziekuje za rade  wczoraj tz kapal mloda i bylo juz troche lepiej, nawet usiadla w tej wodzie, wiec moze jednak sie uda bez miski  jeszcze wanienke mamy to tez mozna wykorzystac jak sie nie zmieni na lepsze 
|
no oby się poprawiło, u Oliwki mojej sis podłużna wanienka zupełnie się nie sprawdziła dlatego myli w tej okrągłej misce
---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------
Cytat:
Napisane przez ja-ika
|
wow! ilu solenizantów
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
za nockę dla Was,
---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------
Cytat:
Napisane przez ewacia85
witam 
jeden mój co widac po minie 
dwoje siostry i dwoje koleżanki z liceum/ jeden ma 4 latka -różnica z adim jakies 2 tyg a drugi ma 2,5 czyli taki jak oli mojej sis/. niestety nie mieszkają obok a jakieś 14 km dalej ale ze 3 razy do roku się spotkamy  teraz moja kolej wybrac sie do koleżanki 
a ja z bojsami zarraz mykam na pół dnia do t  wiec sobie odpoczne bo sebek nie spał od 1 do 3;30 a jak zasnał to adi obudził sie z płaczem bo miał zły sen ze ktos strzelił do mamusi 
|
przytulam Adiego, miłego dzionka u t.
|
|
|