Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-20, 07:37   #2415
Isabell12
Zadomowienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
A Julce wyszedł właśnie 7-my ząb.

Czy robiła któraś kiedyś torty z masą cukrową? Potrzebuję rady
za zębulka,
ja zrobiłam już trochę tych tortów a masą cukrową to ozdabiałam, a i polecam ci do robienia ozdób czekoladę plastyczną, jest po prostu mega, można zabarwiać na różne kolory i naprawdę fajnie się z niej "lepi"
ja też będę robiła sama tort na roczek i do dekoracji na pewno wykorzystam i masę cukrową i czekoladę plastyczną

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
W ogóle to gdzie dziewczyny si ę podziały. Np Papuga, Karolson, Ta śpią itp? Czy życie się w k toczy?

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Tassia

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
i czarna i tacherka przepadły

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Cytat:
Napisane przez doughnut_agg Pokaż wiadomość
dziekuje za rade wczoraj tz kapal mloda i bylo juz troche lepiej, nawet usiadla w tej wodzie, wiec moze jednak sie uda bez miski jeszcze wanienke mamy to tez mozna wykorzystac jak sie nie zmieni na lepsze
no oby się poprawiło, u Oliwki mojej sis podłużna wanienka zupełnie się nie sprawdziła dlatego myli w tej okrągłej misce

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Dziś swoje miesięcznice obchodzą:

Elenka, Ola, Wiki, Juluś i Miłoszek, którzy kończą 11 miesięcy
Szymuś, który kończy 10 miesięcy
Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów

wow! ilu solenizantów
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

za nockę dla Was,

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
witam
jeden mój co widac po minie
dwoje siostry i dwoje koleżanki z liceum/ jeden ma 4 latka -różnica z adim jakies 2 tyg a drugi ma 2,5 czyli taki jak oli mojej sis/. niestety nie mieszkają obok a jakieś 14 km dalej ale ze 3 razy do roku się spotkamy teraz moja kolej wybrac sie do koleżanki
a ja z bojsami zarraz mykam na pół dnia do t wiec sobie odpoczne bo sebek nie spał od 1 do 3;30 a jak zasnał to adi obudził sie z płaczem bo miał zły sen ze ktos strzelił do mamusi
przytulam Adiego, miłego dzionka u t.
Isabell12 jest offline Zgłoś do moderatora