Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2015 cz. 25 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-20, 07:33   #4677
Kelpie
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 25 :)

Cytat:
Napisane przez MajsterkaANB Pokaż wiadomość
Ja bym juz dawno u mojej babci byla jakby nie odbierala telefonu.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nie tyle nie odbiera co z telefonem jest cos nie tak. Do dziadka mam 200 km. Gdyby nie rodzice za granica to na pewno juz ktos by byl u niego.

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
Uffffff, to był bardzo długi i wypełniony po brzegi dzień.

Już jestem po pierwszej przymiarce sukni. Będzie jeszcze kilka poprawek, ale raczej mało znaczących. Dokupiłam koszulkę zasłaniającą ramiona. Pierwsze zdjęcie właśnie w niej, drugie wersja weselna. Niestety nie było dziś ze mną świadkowej, więc zdjęcia są słabe. :< Bardzo mi się podobają koronkowe koszulki na suknie, gdy ekspedientka mi taką założyła, od razu wiedziałam, że to jest to. Spełniłam swoje kolejne marzenie związane z suknią.

Potem byliśmy na sali uzgadniać szczegóły. Duuuużo zostało ustalone, spędziliśmy tam ze 3h. Zjedliśmy też główne danie i deser lodowy z naszego menu weselnego. Wszystko przepyszne. Sala po remoncie wygląda jeszcze piękniej.

A później jeszcze siedzieliśmy wszyscy w domu TŻa przy winie i cieście. Było miło, wesoło i bardzo rodzinnie.

Przygotowania do wyjazdu trwają, ale w międzyczasie dopinamy kwestie związane z weselem.
Slicznie wygladasz

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora