Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Honorowe krwiodawstwo
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-20, 08:36   #1159
Callen
Rozeznanie

Dot.: Honorowe krwiodawstwo

Cytat:
Napisane przez bowszystkotoiluzjajest Pokaż wiadomość
Ja od czerwca jestem ZHDK

Miałam oczywiście już niemiłą sytuację związaną z korzystaniem z przywilejów.
Otóż tak jak bardzo rzadko bywam w szpitalu (oprócz narodzin byłam tylko raz 2 lata temu), tak akurat teraz w lipcu skręciłam kolano, a myślałam, że może noga złamana czy co, więc na izbę przyjęć pojechałam, w kolejce do rtg nie chciałam stać, bo zależało mi na czasie (byłam sama w domu, komunikacją miejską bym się nie doczłapała, więc dwójka moich znajomych podjechała po mnie samochodem, nie chciałam więc jeszcze bardziej marnować ich czas więc zależało mi aby wrócić jak najszybciej).. Pani w rejestracji miła, ogłosiła całej kolejce,że faktycznie mogę wejść bez kolejki, bo jestem ZHDK czyli oddałam 5 litrów krwi, babeczki któe były pierwsze w kolejce zgodziły się bez mrugnięcia okiem, za to jakiś stary dziad zaczął się burzyć, że niby on też jest zhdk a nie korzysta z tego, że g***wno nie przywileje i mam nie wymyślać, do tego nazwał mnie siksą. Cóż...
Zawsze znajdzie się jakiś głupi dziad, nie ma co się przejmować Ja już zaczynam się zastanawiać nad kolejną wizytą w punkcie ale chyba nie opłaca mi się iść w wakacje