Dot.: Determinacja i wspólna motywacja - odchudzanie, efekt jojo, powrót do diety
Malenka ja też chcę schudnąć dla siebie po to by czuć się "estetycznie" w swoim ciele, ale poniekąd aby mój Tż również był zadowolony. Chociaż jak go poznałam to ważyłam więcej Jak mu teraz wspominam o odchudzaniu to mi każe przestać bo uważa że to nie potrzebne....ah Ci faceci co oni tam wiedzą 
Ja dzisiaj jak na razie pożarłam kanapkę z pełnoziarnistego pieczywa z sałatą, papryką i plasterkiem chudej szynki.
---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------
Cytat:
Napisane przez emenyx
A w pracy moje kolezanki na obiad frytki, w miedzyczasie czekolada i cukierki i sa chude jak patyk. Nie trenuja. Co za niesprawiedliwosc 
ryczec mi sie chce 
.
|
Co do koleżanek jedzących wszystko i kiedy chcą to nawet nie wspominam, też mam takie....sprawiedliwości nie ma :P