Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVIII + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-20, 08:50   #4761
AnulaPPP
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVIII + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez MgielkaM Pokaż wiadomość
Możliwe, że przy tym konkretnym mani to była "bardziej", bo świeżo po piłowaniu. Zazwyczaj staram sie unikac tego efektu, ale jest taka długość gdzie już trzeba robić migdał, a mi przyrośnięte boczki nie pozwalają. Redukując rozszerzanie końcówek niestety zakrawa to o wklęsłość już..

Dziekuję, wlasnie widziałam! Jestem z siebie dumna Muszę skoczyć skomentować. Twoje też oczywiście widzialam! bomba! Też gratuluję!
Rozumiem, możliwe albo ułożenie dłoni też.

Hehe i ja dziękuję myślałam, że w ogóle nie zdążę, a tu wyróżnienie

Cytat:
Napisane przez Hanan26 Pokaż wiadomość

mani mam (nie patrzcie na zdezelowany wiatrak w tle )
ale urocze, świetne! i lakier też fajny efekt dał

Cytat:
Napisane przez vivinn Pokaż wiadomość
Jestem wykończona i wszystko mnie boli, ale... mam skręcone meble Wczoraj pół dnia męczyłam się z szafą, a i tak drzwi wyszły krzywo, cóż yebac to, nie mam siły

Normalnie jak pocztówka z Hawajów

A weź daj spokój, ten lakier powoduje chyba jakieś wzrokowe/ aparatowe omamy BF malowałam wieczorem, więc przy sztucznym świetle i wydawał mi się... zielonkawy Prawie dupe CC Look, don't Tusk, który dla mnie jest ultra rozbieloną pistacją. Medżik

To znaczy, ja też raczej nie robiłam tego nigdy specjalnie Po prostu z jednej strony paznokcia widziałam ładny migdałek, z drugiej bułę, zaczynałam piłować i nagle - wklęsły bok :x Zazwyczaj mam tak na granicy
gratulacje

dzięki

No ja właśnie nie wiem co z nim jest ooo CC mówisz. Tak sobie przypomniałam o nim, ale się zdziwiłam - pistacja? jak to? ja chyba oglądałam swatche jak dopiero co wyszedł i nie było ich wiele i zapamiętałam jako b. jasny żółty... teraz wyguglałam i faktycznie na niektórych pistacja, ale ogólnie zdjęcia bardzo różne, nieźle

No to wiadome, czasem samo się zrobi niechcący.

AnulaPPP jest offline Zgłoś do moderatora