Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-20, 10:45   #372
BERBIE
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam za miłe słowa. Nie chodzi mi tylko o karmienie piersią, ale o symulacje rozwoju małego przez np zabawę, mówienie do niego. Mam wrażenie że robię ciągle za mało..
ja też, ale nie dajmy się zwariować. najważniejszą rzeczą jaką potrzebuje maluch do pełni szczęścia to szczęśliwa mama.
Cytat:
Napisane przez dwakolory1 Pokaż wiadomość
Wiesz co, to aż wstyd opowiadać. Czasem zastanawiam się czy mój tż ma pokolei w głowie Przedwczoraj moja najlepsza koleżanka z pracy poprosiłam mnie czy wczoraj (tj we wtotek) po pracy skoczyłabym z nią na zakupy do Szczecina, bo chciała sukienkę na wesele sobie kupić. I chciała przy okazji żebym obejrzała mieszkanie które kupili córce i doradziła coś z meblami, firankami i dodatkami bo mam taki zmysł urządzania. Oczywiście się zgodziłam. W domu wszystko posprzatałam, obiad na wtorek przygotowałam i schowałam do lodówki. Kuba nie ma jeszcze lekcji bo toż to jeszcze wakacje. Więc żaden problem żebym pojechała z nią do tego Szczecina. Mówię tż że jadę i się zaczęło! Że mnie wyciaga koleżanka z domu, że się włóczę, że pewnie obiadu nie będzie. Przestał się odzywać. Trudno. Z przekory i tak pojechałam żeby nie miał satysfakcji że mnie zastraszył. Po drodze wydzwaniał, że jak się dowie że swoim autem pojechałam to popamiętam, że jestem przydupasem i że pewnie pojechałam do jakiegos frajera. Cóż nie reagowałam. Jak przyjachałam (była 22.30) tż nie było nadal w domu i wrócił po północy. I kto tu się włóczy... A tak na marginiesie, to ja jestem typem domatora, wychodzę gdziekolwiek bardzo bardzo rzadko, raz na... pół roku! A mój tż to typ "latawca" którego nigdy w domu nie ma i często jest tak że go nie widuję bo jak wychodzę do pracy to on śpi, a jak on wraca to ja już śpię. I on oczywiście jest dużo w pracy, ale po pracy jest siłownia, koledzy i zawsze znajdzie się ktoś komu tyrzeba pomóc... Nigdy nie pytał mnie o zgodę czy np może pojechać z kolegą do Poznania po samochód. A chciałby żebym ja nie tylko pytała go o zgodę ale najlepiej z domu nie wychodziła. No bo to przecież niebezpieczne, mogę kogoś poznać albo coś! Zwiariuję kiedyś. Naprawdę. Czasem ma już dość!
nie wiem czemu godzisz się na taki układ. co ty służąca jesteś? bo dla mnie do tej roli on cię sprowadza. no i pewnie nałożnica.
a jego podejrzenia co do innych facetów na kilometr śmierdzą mi... chyba on sądzi po sobie więc uważaj...
Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
z każdym dniem coraz bardziej dziecko kochacie?? No patrze na niego i zaraz ekspoduje z miłości
tak, tak, tak
Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
a jeszcze co do LIDLA...byłam wczoraj i zastałam prawie puste koszyki u mnie zawsze jest szał w lidlu...
mi koleżanki próbowały coś upolować i też lipa