Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-20, 11:49   #1570
She Wolf
Wtajemniczenie

Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV

Cytat:
Napisane przez kocuro88 Pokaż wiadomość
she wolf nie chciałam cie wystraszyć.
U mnie w lipcu @ przyszła normalnie tzn zaczełam plamic przez 2 dni potem kolejne dni sucho i potem znowu plamiłam. i tak juz prawie cały cykl. To jest niegroźne bo samo sie powinno wchłonąć wraz z następną @. Gdyby jednak nie no to mają na to jakiś sposób. U mnie na szczęscie sie wchłoneła
Skoro dziś masz termin @ to moze to plamienie zapowiada @ skoro testy wychodzą negatywne
Acha, dzieki oby to nie bylo nic powaznego, bo juz mam troche dosc tych moich przygod ginekologicznych

Cytat:
Napisane przez violino Pokaż wiadomość
Za miesiąc dopiero?? Nie da się u Ciebie szybciej, ot tak po prostu? U mnie właściwie tego samego dnia można iść. Aczkolwiek nie wiem, jak ze skierowaniem dalej, bo to robiłam tylko w kierunku chrypy (u nas to były pewnie laryngolog) i wywaliło mnie na październik :P Ale z bardziej pilnymi sprawami to nie wiem.

[B]
Wiem, wiem, że nie namawiasz
A mi by zrobienie prawka na dojazdy do pracy nic nie dało, bo mój dojeżdża póki co - chyba że przenieślibyśmy się do Bradford (kupno drugiego auta wykluczam), to miałby bliżej, a wtedy ja bym mogła do Leeds się autem bujać, ale też i ja nie mam stałej pracy tak jak on, mogę zmienić na jakąś bliżej wtedy.
Na razie czekamy aż TŻ dostanie już normalny kontrakt i większą kasę, i staramy się o dom w Bradford. Zobaczymy, co z tego wyjdzie. Potem będziemy myśleć o ewentuanym moim prawku.

Lecę, dziewczynki. Dentysta, college, agencja pracy Sama nie wiem, gdzie mnie bardziej nerwy zeżrą. Dentysta tylko rejestracja, college też tylko zapisanie się, a agencja... no to chyba tu mnie dopadnie
Wlasnie zadzwonilam do GP i jakims cudem znalazl sie termin w piatek! A wczoraj mi pierdzielili ze nie ma miejsc do 15go wrzesnia!
Zawsze mam problem z wizytami. Spora przychodnia a nigdy miejsc nie ma.
Ja niestety musze miec swoje auto bo czasem zaczynam prace o 6.30 wiec musialabym wstac o 4.00 zeby sie wyrobic, a tak to o 5, zawsze to godzinka wiecej spania

Powodzenia w zalatwianiu spraw

23cs
Piotrus + 04.03.2014 (*)
She Wolf jest offline Zgłoś do moderatora