Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-20, 12:48   #980
silesianna
Zakorzenienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

witam się w rozpoczętym 29 tygodniu to straszne!
ide nadrabiać to co od wczoraj naskrobałyście

Cytat:
Napisane przez Keithlyn Pokaż wiadomość
Ja już po wizycie i po obiadku...

Poszłam z dobrym humorem, a wyszłam podłamana
Mojemu ginowi nie za bardzo podoba się wynik glukozy po 2 h - miałam 132 ... i powiedział że on by wolał żeby było do 120 wtf?! se myśle bo mieszcze się w normie i babka z laboru też mi powiedziała że mam spoczko wynik. Nie kumam tego gościa i nakazał się pilnować i dieta cukrzycowa i po 30 tc glukoza do powtórki
bez sensu Cię męczyć ponowną glukozą, skoro masz wyniki w normie nawet dla nieciążowców... Ty nie masz się czym martwić, tylko po co to drugie obciążenie? może gin zapomni

Cytat:
Napisane przez ela_86 Pokaż wiadomość

a ja popłakałam się przy obiedzie
moje dziecko zjadło talerz zupy... co prawda wziął malowankę do stołu i ja mu łyżeczki podstawiałam, ale tak buzie otwierał, że szok...
a chwilę później drugie danie kotleta to prawie takiego jak ja
jestem przeszczęśliwa!
ten tydzień u teściów jakoś go tak nawrócił, tam zaczął jeść i tak mu zostało na razie i oby to trwało....
gratuluje! ja uczę młodą, żeby jadła sama, a nie była karmiona.,.. oj, cieżko jest :/

Cytat:
Napisane przez sloneczko_1201 Pokaż wiadomość
Ja też już o spodniach zapomniałam kupiłam jedne za grosze na jakiejś licytacji na allegro jeansy, ale jeszcze nie miałam. Mam legginsy z lidla normalne i tylko o nich myślę. W ogóle zostało mi 2,5 miesiąca to jakoś przebieduje z tym co mam, nie chcę kupować nic już bo szkoda kasy, a odchudzanie napewno będzie.
jejku a ja sobie życia bez spodni nie wyobrażam... kupiłam kilka par legginsów i w sumie to zakłądam je tylko po domu, raz wyszłam w nich na dwór, do dość długiej i zwiewnej tuniki... nienawidzę legginsów, a konkretnie to nienawidzę mojego dupska i udźców w nich :/ w spodniach czuję się bezpieczniej, a w upały pomykałam w spódnicach i sukienkach...

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość

Musze kupic sweter na chlodne dni , zamiast kurtki , ktory bedzie lepszy?

1.http://allegro.pl/30023c-selena-ciep...487391866.html

2.http://allegro.pl/70007c-kardigan-na...487370053.html
ja, odwrotnie do większości, zakochałam się w tym pierwszym, ach ten golf, ach ten splot, ach nie pogardziłabym!

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
U nas folia bąbelkowa to hit u corki, bawi sie nia , jakies paczuski robi, ostatnio lalke zawinela ze niby to kocyk
moja też uwielbia folię bąbelkową

Cytat:
Napisane przez LolaMontez Pokaż wiadomość

Aha do dziewczyn, które bedą miały kołderke dla dzieciaczka, jakiej wielkości macie? Bo w tej hurtowni mieli tylko 100x135cm, aż inne to rzadko sie spotyka, myślałam ze standardem jest 120x90 cm, jak to jest u Was?
ja miałam dla Malwi 120x90, spała pod nią do 2,5rż

Cytat:
Napisane przez paulina119a Pokaż wiadomość

Po basenie zajechałam do sklepu z materiałami... Kupiłam śliczne Minky, flanelkę i wypełnienie... Będzie kocyk z wypełnieniem i bez... I to wszystko za 50zł + odrobinę własnej pracy + tona miłości
gdzie stacjonarnie kupowałaś? gdzies u siebie?
do mnie dziś z rana przyjechały minky, kolory tak bajeczne że aż mi mózg się zlasował, jakoś rewela, to samo co w świecie dziecka dokładnie, więc moge polecać sprzedawcę jakby co dziś lub jutro się wybiorę po bawełny, zamówię jeszcze tasiemki i kilka gadżetów na próbę i zaczynam projektowanie

[QUOTE=eclariss;47768655]ja po dzisiejszej glukozie czuję się paskudnie.. :/ zresztą nim wróciłam do domu to ją całą zwróciłam dobrze, że zaopatrzyłam się w woreczek i ruch był mały na drodze to udało mi się zjechać na bok i na awaryjnych targałam z siebie.. do teraz boli mnie głowa i nic nie umiem zjeść.ciekawe jaki będzie wynik.
/QUOTE]

współczuję :/

Cytat:
Napisane przez LolaMontez Pokaż wiadomość

Takie jeszcze pytanie do sie daje do gondoli? Bo chyba nie na samym materiale? Jakieś prześcieradło czy kocyk dajecie? Czy może jednak nic?

Aha byłam dziś w Ikei (nie cierpię tego sklepu ) i przy okazji zetknęłam na kołderki dla dzieci tam to w ogóle jakis kosmos z wymiarami, 125x110 cm to dopiero jest problem z dopasowaniem pościeli
w gondoli moja jeździła na samej pieluszce flanelowej, ale to była wiosna / lato,. młodemu to chyba jakiś kocyk podłożę

Cytat:
Napisane przez paulina119a Pokaż wiadomość
Dziś nasz rudzielec znowu przyniósł mi niespodziankę do domu...
Jak wrociłam z basenu to ją wypuściłam na dwór i wzięłam się za obiad bo lada moment mąz miał byc juz w domu po pracy. Po kilku minutach wpadła przez otwarte drzwi tarasowe z ... piszczącą myszą w pyszczku
Położyła ją na podłodze i sobie poszła... do swojej miseczki pochrupać suchego Po czym olała myszkę i poszła sobie na dwór.
Szybko złapałam za słoik i nakryłam nim tą myszkę aby mi nie śmignęła gdzieś w kąt... Pomyślałam, że mąż ją wypuści na wilność jak wróci.
Po chwili rudzielec wpada do domu z kolejną myszką

I tak dzieje się przynajmniej kilka razy w tygodniu
mniam!

kicia czuje że jesteś w ciąży, to Ci prezenty przynosi

u mnie Aslan i w pierwszej i drugiej ciaży wiedział PIERWSZY, zanim jeszcze test robiłam to zaczął sie inaczej wzg mnie zachowywać. przede wszystkim ciężko go odgonić od mojego brzucha. za to Muffi jak byłam w ciąży z Malwą to wyglądało że po nim wszystko spływa, oprócz tego, że w trudnych chwilach zawsze do mnie przychodził, kładł łepek na moim brzuchu i mruczał. za to jak sie malwa urodziła to nie odstępował jej na krok od pierwszej chwili. ciągle przy niej siedział i jej pilnował, co godzinę wskakiwał do łóżeczka, robił "obchód" (obchodził ją dookoła, dając po drodze buziaka noskiem w czubek głowy, wyskakiwał i usadawiał się na łóżku obok łóżeczka i obserwował). tak mi źle że teraz już go nie ma i że Jurkiem nie będzie się tak opiekował

aż się poryczałam znowu
idę młodej obiad robić, potem nadrobie resztę...
silesianna jest offline Zgłoś do moderatora