2014-08-20, 12:14
|
|
Żona Gargamel
|
Dot.: Nasze śluby za 2lata będą z Nas najszczęśliwsze PMki świata! PM 2016 część XV
Cytat:
Napisane przez candy111
Dziewczyny co gotujecie na obiad ? Bo ja już nie mam pomysłów.
Muszę stworzyć coś z kaszy kuskus, piersi z kurczaka, zielonej fasolki i kabaczka i nie wiem co.
|
Ja robie chińskiego fixa a nie chce mi się okrutnie 
ale lubie fixy, coraz lepsze są i pełno dań z kurczakiem 
Cytat:
Napisane przez Slodka_Marzycielka
A ja umówiłam się z siostrą na oglądanie sal na niedzielę. Będzie moją świadkową więc oboje z Tż stwierdziliśmy, że poprosimy ją o pomoc, dwa wesele organizowała(w tym swoje) więc już trochę pojęcia ma na co szczególnie uwagę zwrócić.
A na orkiestrę zdecydowaliśmy się tą, która miała grać na weselu moich rodziców  dobre opinią mają, ale zapisy przyjmują z roku na rok
Ja też stawiam na biel, ale Tż wymarzył sobie granatowy garnitur. Ale ta szarość ciekawa, chociaż ja bym się nie odważyła. Stawiacie na druhny jak to w amerykańskich filmach bywa równo ubrane? Ja mam trzy siostrzenice, które będą identycznie ubrane, pójdą w kościele przed nami a po pojadą z nami w aucie na sale
Może któraś dziewczyny przesłać mi link do emotek z wizażu? kiedyś mi wyświetlał się z boku teraz znikł :/
|
U mnie będzie tylko świadkowa, nie ma w naszych okolicach żadnych druhen. Chociaż raz na zdjęciach widziałam.
|