Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Schudnij z Jillian Michaels - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-20, 13:21   #935
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Schudnij z Jillian Michaels - część IV

Cytat:
Napisane przez OmletteDuFromage Pokaż wiadomość
Ja kilka lat temu, jak byłam w dobrej formie to też ćwiczyłam bez problemu, regularnie,. Potem jakoś podupadłam i tylko sporadycznie brałam się za jakąś aktywność fizyczną. Ale muszę przyznać, że poczytywanie forum skłoniło mnie, żeby wrócić i już się trzymać na dobre Także dziękuję Wam dziewczyny!

Wczoraj zaliczyłam Banisha - nie chciało mnie się strasznie, już miałam głupie myśli żeby może odpuścić Ale spięłam poślady i włączyłam filmik Potem jakoś poszło
Dzisiaj planuję biegi na orbitreku - od niedawna stosuję się do rady Jillian, żeby nie trzymać uchwytów podczas treningu i rzeczywiście odczuwalnie intensywniej mnie się ćwiczy
Ja jak zaczynałam, to byłam w fatalnej formie i to i fizycznej (kondycja), jak i psychicznej, ale jak sie uprę, to na mnie nie ma mocnych i workouty pozowoliły mi wyjsc na prostą. Potem pewna wizazanka pisała ze tu zagląda (Irja)i ja tez zajrzałam i zostałam póki co

Najgorzje sie spiąc, jak sie nie chce, a potem to juz jakoś leci
Z drugiej strony nie pamietam kiedy mi było ostatnio raz ciezko sie wziac za cwiczenia - chyba bardzo bardzo dawno, bo odkąd cwicze rano to nie mam z tym problemu - wstaje, ubeiram majty cwiczeniowe i reszte, odpalam lapa i skaczę z Jill Weszło mi to w nawyk, jak mycie zębów

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując