Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Trądzik- wątek ogólny, porady, pielęgnacja
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-20, 13:25   #2561
bulinka25
Przyczajenie

Dot.: Niekończący się trądzik - załamana ...

Mój codzienny jadłospis:
wstaję rano pije kawę (parzoną czarną bez mleka z małą ilością cukru), następnie na śniadanie zazwyczaj jadam pieczywo chrupkie razowe albo chleb pumpernikiel nie jadam pieczywa białego do tego wędlinka albo pasztet drobiowy i jakiś pomidor. Drugie śniadanie to jakiś jogurt albo owoc, bądź też wafle ryżowe naturalne. Czasami zdarza mi się nie jeść w ogóle drugiego śniadania. Obiad to zazwyczaj jakaś zupa a drugie danie jakieś mięsko z kaszą jęczmienną bądź gryczaną. Kolacja to też pieczywko chrupkie, po 18 nic juz nie jem. Przyznam sie szczerze że taki tryb prowadzę od niedawna staram się nie jeśc w ogóle słodyczy i chipsów. Fast foody tez jadam sporadycznie bardzo rzadko ale postanowiłam je wykluczyc całkowicie. Nie pijam też napoi gazowanych przerzuciłam sie na wody mineralne niegazowane ale czasami smakowe. Nie jest łatwo bo nachodzą mnie chętki na słodkości ale zastępuję je jakimś owocem albo batonikiem zbożowym.
No i to by było na tylko jak sobie cos przypomne to dopiszę.
pozdrawiam
bulinka25 jest offline Zgłoś do moderatora