Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Buciki ślubne
Wątek: Buciki ślubne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-20, 12:27   #4540
gabriell1982
Zadomowienie

Dot.: Buciki ślubne

Cytat:
Napisane przez tyna31 Pokaż wiadomość
Ja zamówiłam buty taneczne, wybrałam obcas 6 cm.

Mam nadzieje że będą wygodne - na codzień chodze w płaskich, obcasy nosze sporadycznie ale jeśli już to ok. 12 cm z platformą.
Ale na ślub wyższych nie chciałam, mam 170 cm a TŻ 176 wiec z tymi butami powinno być idealnie (w swoich butach będzie ciut wyższy ode mnie)

Suknia długa, biała ze srebrnymi kryształkami, myśle że srebrne buty będą fajnie wyglądać no i jest szansa że jeszcze je kiedyś wykorzystam.

Zastanawiam sie tylko czy skoro buty są odkryte powinnam zrezygnować z pończoch? Czy takie bez wzmocnionych palców ujdą? (w końcu i tak niewiele stopy spod sukni widać..)

ja do takich butów nie zakładałabym żadnych pończoch - gdyby były tylko bez palca, to kupiłabym pończochy bez palca, ale Ty masz generalnie w różnych miejscach wykrojone te buty. Pończochy bez palca nie będą zbyt korzystnie wyglądać, ale zawsze możesz wcześniej kupić i przetestować Wg mnie idź z gołą stopą.
Buciki są śliczne

Ja też mam srebrne buty do Ślubu - tyle, że obcas to cienka szpilka na 10 cm, pełny przód bucika, odkryta pięta. Zakładam pończochy 6 den na pasku w kolorze off white (odcień sukni).
Na przyjęcie będę mieć buciki bez palca w kolorze off white z cyrkoniami na kokardce, która jest z przodu. Wtedy już bez pończoch.

Edytowane przez gabriell1982
Czas edycji: 2014-08-20 o 12:29
gabriell1982 jest offline Zgłoś do moderatora