2007-07-14, 13:05
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II
Cytat:
Napisane przez ruda3d
ja mieszkam sama z TŻ-tem, wiec jest spokój 
moja siostra, która jest świadkową przyjeżdża dopiero po 15:00
|
No ja niby też mieszkam sama z TŻtem, ale to miezkanie teściów i w ten dzień wszyscy się tu zjadą 
Cytat:
Napisane przez martuko
lenka, ojjj, podziwiam Cię ja bym zniosła jajko nie mając sukni tydzien przed slubem  Za to mam inne sprawy na głowie 
Co do szala-bolerka to już pisalam,ze moga uszyć w pracowani na Furmańskiej - to ta od sklepu na dole Lubartowskiej. miałam tam dzisiaj iśc ale utknęłam w domu i pójde w poniedziałek. jak tylko coś sie dowiem to dam CI znac. Poza tym można kupic szale w sklepach - łatwiej chyba nawet wybrac biały niż ecru - taki jak mi potrzeba, ale jeden znalazlam i tak sie zastanawiam cy go po prostu nie kupić.
|
Ja się tym nie przejmuję tak bardzo, bo szyje znajoma i na pewno zdąży, ale chciałabym mieć już suknię i się nią cieszyć... Oj, ja bym się też mogła wybrać w poniedziałek, ale będę miała tyle rzeczy do załatwienia! Szal bym chętnie kupiła, ale gdzie? W jakich sklepach? W tych salonach z sukniami? A jaki Ty znalazłaś? Ja nie pamiętam kiedy Ty masz ślub, 28 lipca? Możemy kupić na pół, wyjdzie taniej a to i tak na jeden raz
|
|
|