Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-20, 13:34   #987
Indra83
Wtajemniczenie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Świetne zakupy

Ja jak zaczęłam przeglądać rzeczy, to znalazłam jakieś bodziaki złółte w różowe kwiatki, sweter dziewczęcy, bluzę malinową, przepiękną, skąd ja to mam? Musiałam dostać i synowi pewnie nawet nie ubrałam, bo ewidentnie dla dziewczynki.

Jak położna środowiskowa u mnie była, to sie zdziwiła, że TZ bierze małego na ręce, przebiera go, pieluchę zmienia, bo zazwyczaj ojcowie nie chcą, bo nie mają ręki do dziecka.
To się bardzo zdziwiliśmy.
TŻ oczywiście bał się na początku swoimi grubymi paluchami przy maluszku operować, ale się przełamał i nie było problemu.
Mamy za to znajomych, których córka ma już 10 miesięcy i wszystko robi ona, razem tylko chyba kąpali na początku. On NIGDY jeszcze nie zmienił pieluchy, widziałam, woła żonę choćby posiedzenie w kibelku miała, nie przebrał. Ona taka matka kwoka i wcale nie naciska.
Dla mnie to trochę chore, bo ona w końcu wróci do pracy, a dziecko jest przyzwyczajone, ze na robi wszystko i to widać, na chwilę ją z oczu straci i zaraz się denerwuje.