Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-20, 14:06   #989
Justana1984
Rozeznanie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Cytat:
Napisane przez silesianna Pokaż wiadomość
ja, odwrotnie do większości, zakochałam się w tym pierwszym, ach ten golf, ach ten splot, ach nie pogardziłabym!

kicia czuje że jesteś w ciąży, to Ci prezenty przynosi

u mnie Aslan i w pierwszej i drugiej ciaży wiedział PIERWSZY, zanim jeszcze test robiłam to zaczął sie inaczej wzg mnie zachowywać. przede wszystkim ciężko go odgonić od mojego brzucha. za to Muffi jak byłam w ciąży z Malwą to wyglądało że po nim wszystko spływa, oprócz tego, że w trudnych chwilach zawsze do mnie przychodził, kładł łepek na moim brzuchu i mruczał. za to jak sie malwa urodziła to nie odstępował jej na krok od pierwszej chwili. ciągle przy niej siedział i jej pilnował, co godzinę wskakiwał do łóżeczka, robił "obchód" (obchodził ją dookoła, dając po drodze buziaka noskiem w czubek głowy, wyskakiwał i usadawiał się na łóżku obok łóżeczka i obserwował). tak mi źle że teraz już go nie ma i że Jurkiem nie będzie się tak opiekował

aż się poryczałam znowu

mój ma totalna zlewkę teraz, wręcz bym powiedziała że jest na mnie bardziej cięty niż zwykle i mam nadzieje że nie zareaguje straszną zazdrością na nowego członka rodziny

Cytat:
Napisane przez ela_86 Pokaż wiadomość
już było przebrane, bo kończą się już promocje w TESCO... ale i tak mi się udało

zdjęcie 1 - bluzeczki dwupak na 68 za 10,50zł i rampers za na 62 za 10,20zł
zdj 2 - komplecik na 62 za 17zł
zdj 3 - sukienkusia na 68 za 8,70zł i spodenki cieplejsze na 62 w 5-10-15 za 9,99zł
zdj 4 - HICIOR jak dla mnie - śpiworek na 0-6msc z Kubusiem, prześwietny za 23,70 przecena z 79,00

MEGA
wow ale zakupki muszę chyba jeszcze raz nawiedzić tesco może coć przeoczyłam z promocji;p
Lilianna 27.11.2014 r.
Mój fotoblog http://koch-ana.blogspot.com/
Justana1984 jest offline Zgłoś do moderatora