2014-08-20, 21:29
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze... część V
Dzis bylam w pracy wyjatkowo wczesnie, wszyscy zdziwieni A ja w dresach, tenisowkach, bluza haha. Oczywiscie miala ciuchy na zmiane 
Cytat:
Napisane przez anex_1989
Marina dajesz laska 
|
Oj dawalam, dawalam. Kolezanka wysiadla, siedziala i czekala na mnie 
Cytat:
Napisane przez pysiamn
U mnie ćwiczenia o tej godzinie odpadają 2ka dzieci za ścianą a moj sprzęt strasznie trzeszczy przy ćwiczeniach więc bym wszyskich pobudziła 
|
A jak cwiczysz to dzieci Ci nie przeszkadzaja, nie podchodza zbyt blisko ??
Cytat:
Napisane przez monicfeliz
Mnie już Mariny 5.30 nie rusza  Wiem, że to GUpek totalny i jej zycie takim kołem się toczy  ale i tak 
A tak poza tym to dobrze, że wrażenie zostało na dlużej 
|
Pewnie Cie to takze nie wzruszy ale jutro najpozniej na 5 musze byc na treningu  
Mam powera bo widac juz efekty. Dzis jak po urlopie przyszlam do pracy to widzialam rozdziawione buzie chlopakow Probowali udawac, ze niby nic ale bylo widac jak patrza i niedowierzaja tak szybka przemiane hahaha.
Cytat:
Napisane przez Pani_Ka19
U mnie z dietą do... Hm. Nieważne  Na wadze znowu 97kg, a ostatnio widziałam już niecałe 95.
|
Oj tam, 2 kilo nie nie wzrost wagi. Mnie tam nie wiadomo kiedy ponad 20 wpadlo  
Cytat:
Napisane przez asia_73
Pysiu. Takie pyszne przepisy. Ja na diecie nie lubię pichcić. Wole proste szybkie jedzenie.
|
Ja tez nie za bardzo jestem za gotowaniem podczas diety ale to tylo dlatego, ze w kilka minut garnek robi sie pusty a jedzonko mialo byc np. na trzy dni 
pysiamn ale TY nas tutaj wodzisz na pokuszenie tymi pysznymi fotkami.
Na jutro do pracy planuje wziac kurczaka, lososia swiezego smazonego, surowke z olejem lnianym i moze nektarynke, ewentualnie owsianke. Wcinam teraz srednio co 2,5 h male posilki.
6 marca 2016...... 125,4 - 124,4 - 120 - 115 - 110 - 105 - 100 - 95 - 90 - 85 - 80
|
|
|