Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-20, 22:00   #1706
laurka23
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )

Cieszę się że mnie pamiętacie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Deli - ja mam zwykłe z ccc kupione na próbę czy założy - i nosi.
Takie mam jak tu widać na zdjęciu.

I w ogóle moje dziecko odkryło, że lubi motory i regularnie wyprowadza psa na spacer
Ależ ona jest śliczna!

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
dzień dobry!

wiecie jakie cholerstwo nas się złapało zanokcica! nie wiedziałam o istnieniu czegoś takiego, ale wczoraj zauważyłam, że Ania ma zaczerwieniony palec wskazujący pod paznokciem. Pokazałam wczoraj lekarce przy okazji szczepienia, powiedziała żeby moczyć w wodzie z szarym mydłem i dostałyśmy antybiotyk w spray, bo to niby bakteryjne. Wczoraj był po prostu czerwony, a dzis! całe to ropne, widać że ją boli i generalnie masakra właśnie zasnęła, więc rozbiłam żyworódkę i zrobiłam okład, bo rivanol jak widać nie działa. Najgorzej, bo jak do jutra samo nie pęknie to musimy iśc do chirurga na przecięcie!
Bidusia maleńka

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Przyznaję się- to ja
Możemy już tu pisać o moim szczęściu

Misia, najlepszego z okazji rocznicy, dużo miłości Współczuję problemów z siostrzeńcem Pamiętasz, ja też kiedyś pisałam o agresywnych zachowaniach synka siostry względem Piotrusia, ale dzięki konsekwentnemu postępowaniu siostry i wszystkich dookoła, problem praktycznie przestał istnieć.

Nawijko, może jak trzydniówka przejdzie to Kubuś będzie więcej jadł

Jaka, fajnie, że najprawdopodobniej będą babeczki

Laurko, witamy ponownie

Ewulka, biedna Anusia Rozmowa o pracę masakryczna, teraz to już może być tylko lepiej

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Piotrkowi wychodzą ostatnie dwie trójki i ostatnia czwórka więc od pięciu mocy prawie nie spimy, dziś doszła gorączka 38.5 w dzień jest miarę ok, w nocy też bez płaczów, ale budzi się o 1/2 i zasypia dopiero o 5. Dobrze, że Tż mi rano daje odespać
Od kilku dni Piotrek zasypia na noc bez uu, właściwie zostało tylko jedno karmienie do drzemki w dzień i w nocy myślę, że jak wyjdą mu te zęby to wcale go odstawimy Lekarz tak zalecił, a dodatkowo ból sutków jaki mi teraz towarzyszy jest nie do wytrzymania nawet jak nikt ich nie dotyka.
I bardzo mnie martwi nie mówienie bąbla wszyscy dookoła powtarzają, że ma czas, ale ja potwornie to przeżywam
Ogromnie gratuluję!!

Michał odkąd odstawiłam go zaczął spać ciągiem po 8 godzin, jak się przebudzi, wystarczy że złapie mnie za łokieć i znów zasypia. Nic mu nie musiałam dawać do picia zamiast mleka. Uff
Zrobiłam pastę ze słonecznika, suszonych pomidorów, pietruszki zielonej, soku z cytryny i odrobiny czosnku, pycha! Młody zjadł rano cztery kromeczki z bułki z nią

Znalazłam ten plecaczek co Marsi ma dla Leosia Czemu taki drogi
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora