Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze blogi kosmetyczne - cz. XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-21, 09:43   #2009
Vegetka
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XXI

Cytat:
Napisane przez Kle_oo Pokaż wiadomość
U mnie to różnie bywa, ale najczęściej wszyscy oglądają recenzje kosmetyków Dermedic -sporo o nich pisze bo bardzo lubię tą firmę -nie wiem może dlatego tyle osób to czyta? Co do lakierów chyba raz czy dwa popełniłam paznokciowy wpis-szału nie było,ale ja to raczej o pielęgnacji pisze. Za to u innych uwielbiam czytać wpisy o pędzlach..zboczenie takie mam :brzyda l::brzy dal:
o widzisz, a u mnie znowu najwięcej osób czyta i komentuje posty o lakierach. pielęgnacja ma najmniejsze 'wzięcie'

Cytat:
Napisane przez madlen345 Pokaż wiadomość
Mój blog nie należy do popularnych, ale widzę też, że im dłuższe przerwy się robi tym mniej osób potem ponownie czyta.
to prawda ! mi się przytrafiła przerwa w czerwcu. Do tej pory regularnie ktoś nowy subskrybował bloga, od czasu tej przerwy jest przestój... ale się nie poddaję, bo pisanie sprawia mi przyjemność

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
musiałabym sobie pamięć odświeżyć pamiętam, że pokazywałaś ale dokładnie nie pamiętam :/
p.s jak byś chciała MiYO po 3,5 to są w Intermarche na Waryńskiego, tak przy okazji )

na drugim miejscu w składzie...Lanolina...?

bardzo lubię tę paletę w ostatecznym rozrachunku fajniejsza niż Shady Lady moim zdaniem.

oj tam, spróbowałabyś MACowej 217 to idzie wyczuć różnicę akurat w przypadku tego pędzla i nie mówię tego jakoś żeby w złym świetle stawiać Zoevę czy coś bo ich pędzle bardzo lubię, ta biała seria do twarzy jest świetna <3 ale akurat w przypadku 217 warto wypróbować. Żadnej firmie moim zdaniem nie udało się jej odzwierciedlić
zgadzam się ! mam różne pędzle do rozcierania, zoeva też - baardzo go lubię, ale z mac'iem nie może się żaden równać

Wrzuciłam dziś na bloga post i świetnym, miętowym lakierze

Wymyśliłam, że będę dodawać posty w ciągu tygodnia codziennie, a odpuszczę weekendy, bo jakoś wtedy mam bardzo mały ruch na blogu. Co myślicie ?
Vegetka jest offline Zgłoś do moderatora