2014-08-21, 09:59
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
wystarczy wyrazić swoje zdanie i od razu foch ....a pisałaś tak często ze kazda z nas może mieć własne .
Co do postów tutaj ... pisz co chcesz ,sama tylko niejednokrotnie podkreslałas ,ze masz wrazenie ze nikt nie czyta ,ze forum umiera ze trzeba jakos je ciągnac nawet trochę na siłe .
Nie chce się kłócic .napisałam tylko przecież ze dla mnie wałkowanie przez tak długi czas tematu teoretycznego z poradników wraz z cytatami to nuda ... przecież mam prawo tak uwazac .
Wole po strokroc czytac jak zastosowaas te poradnikowe rady w prawdziwym zyciu ,jak Marsel zareagował ,czy Twój mąz jest tego samego zdania ? jak On podchodzi do wychowania dziecka ?
a także ogólnie co u WAS? co robilscie ,gdzie byliście ? chodzi mi nie tylko o zycie rodzinne z dzieciem ale i bez ..
A przez 2 tyg. nie zaglądałam po czesci także dlatego ze byłam na wakacjach - i wolałam spedzac czas z mezem wtedy gdy dzieci dawały mi czas (bawiąc się czy spiac) a potem nadrobić forum gdy wrócimy a maz będzie zajęty praca czy swoimi zajęciami .
|