Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-21, 10:00   #4311
(t)asia
Zadomowienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22.

Dzięki dziewczyny. Dzisiaj czuje się trochę lepiej chociaż nadal ostro pociągam nosem i kaszlę. Ale generalnie już funkcjonuje.

Asiuk szkoda, że @ się rozkręciła, kurczę przeoczyłam fakt że u Was starania. Powodzenia!
metka auto w krzakach to nie przelewki! Znalazło się?
blonde urlopy mają to do siebie że bardzo szybko się kończą. Oby pierwsze dni w pracy były znośne

Jeju tak czytam o waszych pociechach i się cieszę że mój na razie na wszystko reaguje albo płaczem albo głośnym śmiechem
Chociaż takie teksty są mega rozbrajające. Moja kuzynka kiedyś usłyszała od swojej maleńkiej córki- "mamo, zaraz cię kopnę" Nie wiedziała jak zareagować, ale młoda nie czekała za długo i spełniła swoją groźbę Coś czuje że u mnie też nie będzie za łatwo.

Skończyli mi parę dni temu kłaść dachówkę i właśnie jest akcja sprzątania podwórka. Jest na razie tzw kongo Także uciekam, ale obiecuje, że będę zaglądała częściej.
Przypomniało mi się, że chyba nie pokazywałam wam efektów sesji- mało udanej bo Szymon uparciuch pokazał że nie ma z nim żartów. I tak dziw że aż tyle fot fotograf cyknął. Dla tych, którzy nie widzieli na fb Szymon
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora