2014-08-21, 15:19
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz
Cytat:
Napisane przez Latte88
To ja wczoraj miałam dzień prania :/ 3 pralki wyszły. Ubrania same wychodziły...
|
Nie mowcie o praniu! Moj S rwie sie do wszystkiego, pierwszy pracz RP z niego. Juz jakis czas temu dostal ode mnie ZAKAZ PRANIA! Dla niego bialy recznik, ktory wystarczy, ze ma rozowa tasiemke wzdluz jest KOLOROWY i wypral go z moimi kolorowymi majtkami i stanikami. Do tego dorzucil moje BIALE majtki, ktore mialy malutkie tozowe kwoatuszki, nie wiem tez co tam robily moje BIELA skarpetki. Zobaczylam to po czasie, jak juz wyschlo. I sie pytam co to ma byc. No i klotnia!
Pozniej sie juz smialam, bo powiedzial ze chcial mi dac poczucie, ze mam nowa bielizne- bo nie jest juz biala a rozowa. I, ze kazda kobieta przeciez lubi miec cos nowego to on o to zadbal. Ps. Dobrze, ze reczniki nie zafarbowaly.
Klocil sie ze to nie jest biale a kolorowe, pytam ostatnio trzymajac w dwoch palcach swoj bialy tiszert z cArnym napisem: z jakim kolorem bys to wypral? - z szarym. Jezu.......
|
|
|