2014-08-21, 14:45
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dni paszteta przeganiamy i za ćwiczenia się zabieramy! cz. XVII
Cytat:
Napisane przez Elsay
A w ogóle to miałam się pochwalić.  Nie wytrzymałam i z racji że się @ skończyła to wpakowałam się na wagę a tak 87,5 kilogram mniej. W końcu ruszyło 
|
Cytat:
Napisane przez arnama
Wszystkie śpią  albo przed burzą 
|
ja spałam 
Cytat:
Napisane przez StupidAlice
To siostra jest zła na rodziców czy na Ciebie też?  [COLOR="Silver"]
Dopiero dpoatrzyłam się spadku w podpisie  gratulacje Dżoncia 
|
Moja siostra z domu uciekła zaraz po maturze i dla mnie jest jak obca osoba. Jak ja ją widzę raz na 2 lata. Najlepszy kontakt ma z moim bratem- tym 8 lat starszym. Smutne to jest. Kiedyś jej ex teściowa powiedziana w dzień ślubu, że obcym ludziom dziecka nie da w opiekę. (obcy, czyli rodzina ze stron mojej siostry) moja mama w kącie płakała. Mały był wtedy mały i ja z nim spędzałam czas praktycznie non stop i jak wracaliśmy po ślubie pociągiem z Wrocławia do domu to tak ryczałam z tęsknoty, bo wiedziałam, że długo go nie zobaczę.
Tak samo, jak rok temu przyjechał na tydzień do mnie, to po wyjeździe płacz.
Jak są święta, albo jakaś uroczystość to nie lubię siedzieć sama np. z tylko siostrą, bo nie wiem, o czym mam rozmawiać. Chore to jest. Ona teraz mieszka w Poznaniu, a to jest spory kawałek ode mnie. A moja mama to też ma takie podejście do tego, że szkoda gadać
Malutki spadek jest, jak widzę to w podpisie to całkiem inaczej teraz mam. Wiem, ze muszę się trzymać a podpis będzie zmieniany co jakiś czas.
dzięki
Blanka za niedługo Ty masz wyjazd, musisz być zdrowa !
Anns zdrówka życzę
Edytowane przez dzovana
Czas edycji: 2014-08-21 o 14:47
|
|
|