Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-21, 16:01   #2575
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

Cytat:
Napisane przez etusiaaa Pokaż wiadomość

cos z tym piciem jest bo ja ostatnio ciagle pije i pije i nie ma konca
teraz ciagle pije herbatke truskawkowa z pigwa, popostu dla mnie cud - miod
Pewnie objaw porodu haha

A mój D. nigdy już nic nie wypierze i bardzo mnie to cieszy Ostatnio wrzucił moją jasno różową bokserkę z siateczką na karku z ciemnymi rzeczami i co? Bluzka jest różowa jak była ale siateczka i kokardki z tego samego materiału są szaro-granatowe i wygląda to szpetnie... I jeszcze pretensja do mnie"Kotuś ale przecież mówiłaś,że kolory z kolorami a to przecież nie jest białe!"
Za to wrzucił mi do prania dzisiaj koszulkę swoją,której ja nienawidzę,bo wygląda w niej jak luj,bo jest cała obciągnięta już ale jego ulubiona i myśli,że ją wypiorę i będzie ją dalej nosił... Niedoczekanie schowałam ją w szafie najgłębiej jak się da a biedny tyle jej szukał :P gdyby nie była ciemna to przez przypadek bym ją zafarbowała :p

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora