Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy kobiety lubią palić marihuanę?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-21, 15:06   #15
201609102148
Konto usunięte

Dot.: Czy kobiety lubią palić marihuanę?

Cytat:
Napisane przez dominikmeller25 Pokaż wiadomość
paliłem, dzisiaj nie palę i jakoś mnie nie ciągnie bo dzisiaj palić jointa to wiocha, dzisiaj co drugi gimbus czy menel w dresach jointa jara i jeszcze się tym głośno chwali mając do tego te swoje malutkie oczka.
za moich czasów paliło się dla zabawy a dzisiaj dla szpanu przed dziewczynami czy kolegami bo z zabawą to palenie z tego co widzę nie ma nic wspólnego gdy oni ledwo na nogach często stoją.

wiadomo są palacze-konseserzy ale oni palą w domach, po cichu w swoim gronie dla zabawy a nie dla ścian idących w kierunku człowieka czy myszy chcących człowieka pożreć.

MalaMalaMi dobrze pisze, joint to nie jest drobny narkotyk bo to zwykły narkotyk, dzisiaj może być nieszkodliwy a w przypadku słabych ludzi ten nieszkodliwy narkotyk może uzależnić jak papiers, alkohol czy tabletki nasenne itd
taki joint, papieros itd jest dla ludzi inteligentnych, z silną wolą bo taki powie więcej nie palę i więcej nie zapalą.
Tak szczerze... Wygląda to tak, jakbyś to właśnie Ty "palił dla szpanu", bo jak gandzia przestała być trendy i zaczęto ją jarać w gimnazjach, to nagle stałeś się przeciwnikiem

Ja palę, rzadko, bo rzadko, ale palę. Kiedyś było więcej, teraz rzadziej, bo po przeprowadzce straciłam dojście do sprawdzonego, pewnego źródła. A z niepewnych nie biorę.

Dalej wolę zapalić niż się napić i chyba już mi tak zostanie

W moim otoczeniu rozkłada się to po równo mniej więcej, ale to wśród kobiet jest więcej radykalnych przeciwniczek, niepalący faceci są z reguły obojętni. A już na pewno nie prawią kazań na ten temat.

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Nie bardzo rozumiem temat. Piszecie tutaj o narkotykach. Jak założę wątek kto sobie lubi wciągnąć lub dać w żyłę to też się pochwalicie?

Nie ma to jak ćpać z chłopakiem. No bajka.

seks po trawce to bajka, fakt

A alkohol to też narkotyk, nie wiem, czy wiesz. I na wątku "czy lubicie pić piwo" czy jakimś takim nikt nie gromił jak natchniony, że patola i dawanie w żyłę zaraz.
201609102148 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując