Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Bo to TYLKO ślub cywilny".Cywilny=gorszy?: (
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-21, 15:12   #2095
invisible_01
Zakorzeniona

Dot.: "Bo to TYLKO ślub cywilny".Cywilny=gorszy?: (

Cytat:
Napisane przez frezja123 Pokaż wiadomość
Chciałabym móc mieć łazienkę dla siebie, postawić tam swoje rzeczy, nie musieć się z nią nikim dzielić i uzgadniać kto kiedy się myje / maluje. Nie chciałabym paradować w pokoju w piżamce przy kimś innym, chciałabym mieć pełną swobodę, każdy wstaje o innej porze
Nie przesadzasz trochę? Dla mnie takie podejście jest trochę księżniczkowate Ja byłabym wdzięczna nawet nocując na materacu u kogoś w mieszkaniu z całą rodziną w jednym pokoju, a pokój w hotelu to już w ogóle dla mnie wypas, nawet z kilkoma osobami śpiącymi w jednym pomieszczeniu. Nocleg na jedną noc tylko (a w przypadku wesel o jakiej nocy mówimy? Idzie się spać z rana i wstaje niedługo potem), a tu trzeba swoje kosmetyki rozłożyć... Dla mnie przesada. Ale może dlatego, że dla mnie normalne było zawsze rezerwowanie razem domków czy pokoi na wakacjach ze znajomymi. Dla mnie to żaden problem, że mnie ktoś zobaczy bez makijażu i w piżamie, najważniejsze to mieć się gdzie przespać i wziąć prysznic, choćby na korytarzu. Malować się mogę przed małym lusterkiem w pokoju.
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując