Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-21, 15:13   #2903
Beata28Mys
Rozeznanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVII

Milczenie jest złotem,czego ta Emilia chyba nie wie..Jej komentarz''żeby było, że dalej się tylko bronię i tłumaczę? miałam sie w ogole tu nie udzielac a i tak się dałam sprowokować w zbyt wielu komentarzach. I odpowiem, a Was to i tak bedzie gówno obchodzić i dalej będziecie mnie miażdżyć w ogole nie biorąc pod uwagę tego co mówię :/ ale proszę : Tuszować nie chciałam z tego względu, że przy tym jak ręka ze stresu mi latała przy rysowaniu/rozcieraniu kreski i brwi co zapewne widać, to wolałam nie ryzykować z maskarą, bo albo bym jej wsadziła w oko, albo zrobiłabym to równie nieudolnie. I własnie te trzęsące ręce były głównym powodem tego co się na twarzy Karoliny zadziało, no ale po co tam wziąć to pod uwagę przy ocenie, skoro ewidentnie to widać, lepiej mnie pocisnąć. A że wiem jak dobrze Karolina tuszuje sobie rzęsy, to smiało mogłam jej zaufać. U klientek/modelek nawet gdy mówią, że wolą to zrobić same, kategorycznie nie pozwalam na to. pozdrawiam. mode offtarz ''
Beata28Mys jest offline Zgłoś do moderatora