2014-08-21, 16:15
|
|
|
Wizażowy Kot Igor
|
Dot.: Winna przestępstw na włosach? Czyli....
Cytat:
Napisane przez CzasKomety
W technikum pozwoliłam podciąć włosy mojej koleżance ("która podcięła X i wygląda spoko  ). Nie wyglądałam spoko, następnego dnia pożyczałam kasę na fryzjera
Mijanou, chciałabym zobaczyć twoje włosy
I ogólnie zgadzam się z tym, że niektóre włosomaniaczki przesadzają, czasem grubo. I nie rozumiem zapuszczania włosów na siłę. Bo długie.
---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------
Mijanou, ceny polecanych przez ciebie kosmetyków mnie przerosły.
Ktoś wklejał tu link do TEGO bloga. Nie jestem wlosomaniaczką (choć używam czegoś więcej niż tylko szamponu), więc nie znam się, ale styl tej blogini skutecznie mnie zniechęcił do zapoznania się z treścią bloga.
|
Może kiedyś wstawię. Boję się, że zostanę posądzono o włosomaniactwo 
Co do ceny: zgadzam się. Jest bardzo wysoka, ale skoro 250 ml maski starcza na ok 3 miesiące (przy myciu 2 x w tygodniu) to 500 ml starcza na pół roku. I jak sobie człowiek przeliczy, ile drogeryjnych niedziałających lub oblepiających masek się za to kupi to cena nie jest aż tak straszna.
Tu się przyznam, że dzięki koleżance udaje mi się kupić te produkty nieco taniej. Maskę 500 ml kupiłam za 150 pln. Jeśli ktoś jest z Gdańska to mogę podpowiedzieć, ale już na PW, gdzie można kupić 250 ml za 110 zł.
Edytowane przez Mijanou
Czas edycji: 2014-08-21 o 16:18
|
|
|