Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-21, 16:22   #466
agatkaa1
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV

Monika mam nadzieję że J. szybko przejdzie

Edytte dla Tż. Może nie będzie źle z tym wózkiem OBY! ja u siebie jeden z tako upatrzyłam mama mówi żeby jechać i obejrzeć i kupić jak nie zniszczony a Tż kręci nosem bo się uparł że ma być w kolorze beżu ... (ściany też chce w kolorze beżu) a ja znalazłam piękny czarno turkusowy!!!!! a pokój chcę w popielu z jedną ścianą w turkusie bo lubie ten kolor! ale Tż kręci nosem...zobaczymy....

Berbie pytałas na jakim etapie jestesmy, no więc Tż obecnie czyści gładzie, właśnie przed chwilą przyjechały okna więc można wprawiać.... obróbka wokół okien i trzeba jeszcze położyć gładź później wokół okien poczekać aż wyschnie i wyczyścić no i mozna będzie malować! Panele mamy a czekamy jeszcze na drzwi a potem to już drobiazgi (kosztowne) typu wykończenia - listwy przypodłogowe plus listwy sufitowe,gniazdka i włączniki i klamki do drzwi! a i jeszcze parapety....miały być marmurowe ale będą jednak plastikowe.....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora