2014-08-21, 16:28
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXII
Cytat:
Napisane przez nie_powiem
Musisz się odciąć. Albo wóz albo przewóz. Ale wiem jak to łatwo powiedzieć a trudno zrobić. Te wszystkie rady sobie można do dupy włożyć bo człowiek jest głupi jak się angażuje/zaangażował/kocha..
Dziewczyny, muszę Wam coś pokazać. Tak apropos tego pozornego szczęścia naszego i naszych exów. Bo ja zobaczyłam jego zdjęcie u tej znajomej (chyba jeszcze bardziej schudł..) całkiem się uśmiecha. Ja 2 dni później też byłam u znajomego i mam "mega szczęśliwe" zdjęcie z kolegą.
A tak naprawdę wygląda to tak...
https://www.youtube.com/watch?v=QxVZYiJKl1Y 
|
Filmik świetny 
Mnie też mężczyźni dołują. Sama się kiedyś spotykałam z kolegą, który miał do mnie słabość i chciał spróbować ze mną bardziej zażyłych kontaktów, ale odmówiłam ze względu na to, że był zajęty. Po tygodniu dowiedziałam się, że bierze ślub za miesiąc 
Trafiłam dziś na sympatię i profil byłego - przerwałam zakładanie konta.
Jestem wściekła! Napisał: "Najważniejsze, żebyśmy się dogadywali i żebyś miała poczucie humoru. W związku musi być wesoło." - to jednak nie szuka fajerwerków?!
I jeszcze: "jestem szczery i lojalny. Widzę dobro w każdym człowieku, choć czasem źle na tym wychodzę,ale taki już jestem." - CO?!! Szczery i lojalny? Wtedy, gdy mnie kłamał przez parę miesięcy, że mnie kocha, bo: "bałem się, że mnie zostawisz, a wypadło to już powiedzieć"? (Powiedział to jako pierwszy.)
Banda oszołomów, a nie mężczyźni.
Czas edycji: 2014-08-21 o 16:39
|
|
|