Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kilka drobiazgow na lato z Sephory :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-14, 18:03   #1
Minka
Raczkowanie

Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.

Kilka drobiazgow na lato z Sephory :-)

Hej Wizazanki,

powoli przymierzam sie do wlasnego "straganiku" na wizazowym targowisku wymianek. Na lato mam na zbyciu nowe i nieuzyte (oryginalki w kartonikach):

zel nawilzajacy do ciala Aquolina Pink Sugar, dwa razy mazniete, mnie ten zapach nie odpowiada :-( - nietrafiony prezent, chetnie oddam komus, kogo interesuje (jest na dwoch fotkach, na drugiej napis na opakowaniu z bliska) - to jedyne nie ma kartonika, bylo w takiej tubie plastikowej, wyrzucilam :-(

gruby multy - funkcyjny olowek nablyszczajacy (cien do oczu, podkreslenie kosci policzkowych, usta - tzw. multi highlight Sephora Pink (ta wymianke bede rozwazala, bo moja corecza chyba go tez chce....)

cien sypku z aplikatorem z gabeczka, lekki polysk, ladny naturalny bez, Sephora Piink

wysokopolkowy kolagenowy blyszczyk pielegnujacy, kuracja powiekszajaca usta Lip Fusion XL

blyszczyki do ust w kredce (bardzo lekko sie rozcieraja, sa naprawde jak "gloss", ja najbardziej lubie ten "malinowy", najciemniejszy odcien, wychodzi naturalnie, owocowo i soczyscie). Nazywaja sie My glossi crayon, jasny "zmrozony" blado-rozowy to odcien 01, jasnorozowy "ostry kolorek" jest na ustach i tak delikatny to odcien 03, ten moj ulubiony najciemniejszy malinowy to odcien 06.

Wymienie sie chetnie na ciuszki, jakas oryginalna bizuterie, torebke hand made lub co mi wpadnie w oko...
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Aqulina napis.jpg
Wyświetleń: 37
Rozmiar:  59,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Aquolina.jpg
Wyświetleń: 18
Rozmiar:  61,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Gloss multi.jpg
Wyświetleń: 18
Rozmiar:  69,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Cien sypku z gabeczka.jpg