2007-07-14, 18:03
|
|
Raczkowanie
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
Kilka drobiazgow na lato z Sephory :-)
Hej Wizazanki,
powoli przymierzam sie do wlasnego "straganiku" na wizazowym targowisku wymianek. Na lato mam na zbyciu nowe i nieuzyte (oryginalki w kartonikach):
zel nawilzajacy do ciala Aquolina Pink Sugar, dwa razy mazniete, mnie ten zapach nie odpowiada :-( - nietrafiony prezent, chetnie oddam komus, kogo interesuje (jest na dwoch fotkach, na drugiej napis na opakowaniu z bliska) - to jedyne nie ma kartonika, bylo w takiej tubie plastikowej, wyrzucilam :-(
gruby multy - funkcyjny olowek nablyszczajacy (cien do oczu, podkreslenie kosci policzkowych, usta - tzw. multi highlight Sephora Pink (ta wymianke bede rozwazala, bo moja corecza chyba go tez chce....)
cien sypku z aplikatorem z gabeczka, lekki polysk, ladny naturalny bez, Sephora Piink
wysokopolkowy kolagenowy blyszczyk pielegnujacy, kuracja powiekszajaca usta Lip Fusion XL
blyszczyki do ust w kredce (bardzo lekko sie rozcieraja, sa naprawde jak "gloss", ja najbardziej lubie ten "malinowy", najciemniejszy odcien, wychodzi naturalnie, owocowo i soczyscie). Nazywaja sie My glossi crayon, jasny "zmrozony" blado-rozowy to odcien 01, jasnorozowy "ostry kolorek" jest na ustach i tak delikatny to odcien 03, ten moj ulubiony najciemniejszy malinowy to odcien 06.
Wymienie sie chetnie na ciuszki, jakas oryginalna bizuterie, torebke hand made lub co mi wpadnie w oko...
|