Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dni paszteta przeganiamy i za ćwiczenia się zabieramy! cz. XVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-21, 15:39   #3399
nonetheless
Zakorzenienie

Dot.: Dni paszteta przeganiamy i za ćwiczenia się zabieramy! cz. XVII

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
Ty siedzisz na wątku nie umalowana? Heroine (!) Gwiazda zawsze jest gotowa a jak podglądacze się pojawią?!?

poprawiłaś mi tym humor

już od dłuższego czasu byłam na bieżąco a dziś lipa. od rana siedziałam u tżta, potem wpadłam do domu, zjadłam u babci naleśniki, umówiłam się z nią i dziadkiem że zawiozę ich do biedronki jak mama wróci z pracy i będzie wolny samochód, posprzątałam szybciutko w pokoju, pojechaliśmy do biedry i dopiero teraz mam czas na wizaż czułam się cały dzień jak na odwyku dobrze że mam internet w telefonie, w szkole będę mogła być na bieżąco

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
dziękuję

Obejrzałam całe prawo agaty teraz PLL 3 odcinki zaległe do niedzieli mnie czekają i jeden Czasu Honoru. A potem już wrzesień. Wraca tap madl z udziałem facetów
dziewczyna znajomego zabroniła mu oglądać top model, bo przecież nie będzie się patrzył na gołe panienki (nawiasem mówiąc i on i ona są poyebani... ) więc tż się śmieje że mi zabroni teraz oglądać top modelbo faceci będą, mimo że oglądałam raz na ruski rok