Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dni paszteta przeganiamy i za ćwiczenia się zabieramy! cz. XVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-21, 16:55   #3400
anns_
Zakorzenienie

Dot.: Dni paszteta przeganiamy i za ćwiczenia się zabieramy! cz. XVII

Cytat:
Napisane przez nonetheless Pokaż wiadomość

poprawiłaś mi tym humor

już od dłuższego czasu byłam na bieżąco a dziś lipa. od rana siedziałam u tżta, potem wpadłam do domu, zjadłam u babci naleśniki, umówiłam się z nią i dziadkiem że zawiozę ich do biedronki jak mama wróci z pracy i będzie wolny samochód, posprzątałam szybciutko w pokoju, pojechaliśmy do biedry i dopiero teraz mam czas na wizaż czułam się cały dzień jak na odwyku dobrze że mam internet w telefonie, w szkole będę mogła być na bieżąco

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

dziewczyna znajomego zabroniła mu oglądać top model, bo przecież nie będzie się patrzył na gołe panienki (nawiasem mówiąc i on i ona są poyebani... ) więc tż się śmieje że mi zabroni teraz oglądać top modelbo faceci będą, mimo że oglądałam raz na ruski rok
ja tam to oglądam tylko dla śmiechu kiedyś robiłam też portrety i sesje zdjęciowe, więc trochę też dla zdjęć ale raczej to 1. a poza tym wrzesień czyli wszystkie seriale z powrotem

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

ale lunął deszcz

styczeń: 44 km
361 min

2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km
anns_ jest offline Zgłoś do moderatora