|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
Cytat:
Napisane przez agatkaa1
Monika mam nadzieję że J. szybko przejdzie
Edytte  dla Tż. Może nie będzie źle z tym wózkiem  OBY! ja u siebie jeden z tako upatrzyłam mama mówi żeby jechać i obejrzeć i kupić jak nie zniszczony a Tż kręci nosem bo się uparł że ma być w kolorze beżu ... (ściany też chce w kolorze beżu) a ja znalazłam piękny czarno turkusowy!!!!! a pokój chcę w popielu z jedną ścianą w turkusie bo lubie ten kolor! ale Tż kręci nosem...zobaczymy....
Berbie pytałas na jakim etapie jestesmy, no więc Tż obecnie czyści gładzie, właśnie przed chwilą przyjechały okna więc można wprawiać....  obróbka wokół okien i trzeba jeszcze położyć gładź później wokół okien poczekać aż wyschnie i wyczyścić  no i mozna będzie malować! Panele mamy a czekamy jeszcze na drzwi  a potem to już drobiazgi (kosztowne) typu wykończenia - listwy przypodłogowe plus listwy sufitowe,gniazdka i włączniki i klamki do drzwi! a i jeszcze parapety....miały być marmurowe ale będą jednak plastikowe.....
|
Oby co do koloru jest mi to prawie obojętnie byle nie był różowy i jakiś bardzo jasny reszta jest do zaakceptowania.
za prace remontowe widzę, że idą pełną parą.
A jak z imieniem? Wybrane? U nas jeszcze nie . Wszyscy się dopytują, tak samo jak kiedy rodze a mnie to denerwuje. Zwyczajnie nie wiem. A czasu coraz mniej .
A tak z innej beczki co myślicie o woombie? Która z was miała takie " cuś"? Czy rzeczywiście to takie cudo? Ja się zastanawiam nad zakupem.
Edytowane przez edytte
Czas edycji: 2014-08-21 o 17:03
|